Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Het Sligro Winterspektakel

Efteling spaarcampagne verlengd

Vanaf 17 november ontvang je bij elke €10,- besteding in onze vestiging een Efteling zegel. Wanneer je 20 zegels hebt gespaard, lever je de volle spaarkaart in bij jouw Sligro-vestiging. Tegen bijbetaling van €10,- ontvang je een voucher. Deze voucher geeft recht op twee toegangstickets (inclusief e-parkeerticket) voor de Sligro-dagen in de Winter Efteling op zaterdag 23 of zondag 24 januari 2021. Op sligro.nl/efteling wissel je de voucher in voor toegangstickets voor een van de twee dagen. De tickets worden ruim voor het evenement verstuurd naar het e-mailadres dat je zelf invult.
 
Het aantal tickets per klant is ongelimiteerd, totdat we zijn uitverkocht. Niet verzilverde spaarzegels verliezen hun waarde zodra alle toegangstickets zijn uitverkocht.

Datum en tijd

Zaterdag 23 januari 2021
Zondag 24 januari 2021 

Vraag & Antwoord

Dit heeft geen invloed op de lopende spaaractie, je spaart voor exclusieve tickets op 23 en 24 januari 2021.

Als ter zijne tijd blijkt dat deze datum niet geschikt is, zullen we je nieuwe datums bieden zodat je in alle veiligheid kunt genieten van een bezoek aan de Efteling. Je gespaarde tickets blijven hierdoor altijd zijn waarde houden, ook in deze onzekere tijden.

Ja, omdat we de spaarcampagne verlengd hebben komen deze datums te vervallen. Volle spaarkaarten kunnen zolang de tickets niet zijn uitverkocht ingeleverd worden, hiervoor ontvang je een voucher. Deze kun je via sligro.nl/efteling tot en met januari verzilveren.  

Ja, dit geldt ook voor de exclusieve Sligro dagen, in de e-mail die je vooraf ontvangt om het tijdslot te reserveren kun je aangeven met hoeveel kinderen tot en met 3 jaar je de Efteling bezoekt. (Let op: Er moet worden kunnen aangetoond dat het kind jonger dan 4 jaar is)

Nee tickets bijkopen is helaas niet mogelijk.  

Nee je kunt alleen sparen voor 2 tickets, waarbij je ook een parkeertickets ontvangt.

Je tickets is alleen geldig op de datum waarop je een reservering gemaakt hebt bij het verzilveren van je voucher. Als de Efteling ter zijne tijd niet geopend is zullen we je nieuwe datums bieden zodat je in alle veiligheid kunt genieten van een bezoek aan de Efteling. Je gespaarde tickets blijven hierdoor altijd zijn waarde houden, ook in deze onzekere tijden.