• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Met Sligro sparen voor gratis overnachten

Even uitwaaien aan de Nederlandse kust, een stadswandeling door het oude centrum of fietsen door een prachtig natuurgebied? Met de Hotelactie spaar je nu voor gratis overnachtingen. 

Even samen genieten

Spaarzegels
Van donderdag 8 april tot en met dinsdag 27 april 2021 spaar je met de Sligro Hotelactie voor gratis overnachtingen. Dit is hoe het werkt: bij de speciale aanbiedingen in deze folder ontvang je Sligro Hotelactie-zegels. Je plakt deze op de spaarkaart die eveneens in deze folder zit. Wanneer je 20 zegels hebt gespaard, lever je de volle spaarkaart in bij de kassa van jouw Sligro-vestiging je ontvangt dan een waardevoucher van €50,- . Met deze waardevoucher kun jij zelf een overnachting boeken bij een van de deelnemende hotels of accommodaties. De waardevoucher is geldig tussen 8 april en 31 december 2021. 

Accommodatie boeken
Op de speciale website overnachten.sligro.nl vind je een overzicht van deelnemende hotels en accommodaties. Een keuze gemaakt? Boek dan direct bij het deelnemende hotel of accommodatie en geef aan dat je gebruik wilt maken van een of meerdere waardevouchers. Belangrijk is dat je deze ook fysiek meeneemt bij je reservering zodat het deelnemende hotel of accommodatie ook weer haar voordeel ontvangt. 

Spelregels spaaractie

Van 8 april 2021 tot en met 27 april 2021 ontvang je bij aankoop van actieproducten één of meerdere actiezegels. Dit geldt zowel in de zelfbedieningsvestiging als in de bezorgservice.

Een volle spaarkaart bevat 20 actiezegels en kan in een zelfbedieningsvestiging ingewisseld worden voor een waardevoucher van € 50,-.

De waardevoucher geeft recht op € 50,- korting op een overnachting bij een van de deelnemende hotels of accommodaties in de periode van 8 april 2021 tot en met 31 december 2021.

De waardevoucher dient altijd fysiek ingeleverd te worden bij het deelnemende hotel of accommodatie. Het deelnemende hotel of accommodatie krijgt hiermee inkoopvoordeel bij Sligro.

Er kunnen meerdere waardevouchers per overnachting verzilverd worden.

Deelnemende hotels en accommodaties zijn te vinden via overnachten.sligro.nl. Een overnachting dient altijd rechtstreeks bij een deelnemer geboekt te worden.
De waardevoucher geldt niet op boekingen via derde partijen.

Bijplakken van Sligro bonuszegels of andere zegels is niet toegestaan.