• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Sligro Musicalspektakel

Spaar jij al mee? Ook dit jaar staat er weer een onvergetelijke avond op het programma voor iedereen die spaart voor het Sligro Musicalspektakel. Met keuze uit maar liefst 3 musicals!

Ben je klaar voor het wereld beroemde verhaal uit Duizend-en-een-nacht,  Andre Hazes zijn grote succes en persoonlijk dieptepunten, of het nietsontziende verhaal van Tina Turner?

Spaar dan mee met het Sligro Musicalspektakel!

 

Dit jaar heb je de luxueuze keuze uit 3 verschillende musicals; Hij Gelooft in Mij, Disney’s Aladdin en Tina Turner de Musical. Bij elke musical heb je ook nog de keuze uit 2 avonden.

Hij Gelooft in Mij: dinsdag 12 juli 2022 en woensdag 13 juli 2022

Disney’s Aladdin: woensdag 7 september 2022 en donderdag 8 september 2022

TINA de Tina Turner Musical: dinsdag 13 september 2022 en woensdag 14 september 2022

 

Programma en tijden*:

18:00 uur   Ontvangst

19.30 uur   Opening van de theaterzaal

20.00 uur  Eerste akte ALADDIN / HIJ GELOOFT IN MIJ / TINA TURNER

21.10 uur    Pauze

21.35 uur   Tweede akte ALADDIN / HIJ GELOOFT IN MIJ / TINA TURNER

*tijden zijn onder voorbehoud

×

All Inclusive Musical arrangement

Het All Inclusive Musical arrangement betekend zoveel meer dan alleen toegangskaarten. Je geniet namelijk ook van een bijpassend welkomstbuffet en een hapje en drankje tijdens de pauze.

Als afsluiting is er ook nog de mogelijkheid voor een ‘Meet and Greet’ met de castleden!

Spelregels

Bij aankoop van de special Musicalspektakel-aanbiedingen in folder 8 – 2 juni t/m 20 juni 2022 – ontvang je spaarzegels.

Deze spaaractie is geldig in de zelfbediening en bezorging van iedere Sligro-vestiging.

De volle spaarkaarten(en) kun je alleen inleveren bij de kassa van jouw Sligro zelbedieningsvestiging. Tegen een bijbetaling van €20,- handelings- en administratiekosten ontvang je een voucher van de door jou gekozen musical.

Vergeet deze voucher niet te verzilveren! Dat kan via sligro.nl/musicalspektakel

Op de speciale verzilveringspagina maak je een keuze uit een van de Sligro avonden waarop jouw favoriete musical speelt. Met de code op de voucher reserveer je jouw avond. Vervolgens ontvang je een bevestiging hiervan via het door jou ingevulde e-mailadres.

Let op! Heb je geen mail ontvangen? Controleer dan eerste de spam box.

Vooraf reserveren of het (bij)kopen van tickets is helaas niet mogelijk. Uitsluitend volle en gefactureerde kaarten geven recht op een reservering.

Na het verloop van de spaaractie en indien het Sligro Musicalspektakel is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde. Bijplakken van Sligro-bonuszegels is niet toegestaan.

De tickets worden uiterlijk 1 week voor aanvang van de musicalavond verstuurd naar het mailadres waarmee jij je tickets hebt gereserveerd.

Let op! Heb je geen mail ontvangen? Controleer dan eerste de spam box.

Voor overige vragen kun je mailen naar: SligroInConcert@sligro.nl

 

Over de musicals

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-een-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin! De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek. Met de beroemde hits zoals ‘A Whole New World’, ‘Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’. 

Ontdek hoe een meisje uit Nutbusch, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’. Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld en verkocht meer concertkaarten dan welke soloartiest dan ook. De Tina Turner Musical is de eerst musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Tuner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getrotseerd. Tijdens de musical hoor je al haar grote hits. 

De musical Hij Gelooft in Mij vertelt over André Hazes zijn grote successen en persoonlijke dieptepunten. Een geestige voorstelling, die je tegelijkertijd raakt en ontroert. Reken maar dat al zijn onvergetelijk hits langskomen. ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ ‘Zij gelooft in mij’ en al die andere bekende nummers… je hoort ze allemaal!