Exclusieve voordelen

Doet u inkopen bij Sligro, dan profiteert u van een ruim en divers assortiment van wel 60.000 producten. Ons assortiment bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken en exclusieve (eigen) merken van Sligro. De producten van onze exclusieve merken hebben een unieke prijs-kwaliteitverhouding en zijn alleen verkrijgbaar bij Sligro.

Logo Exclusief verkrijgbaar

Overal bekend

Onze exclusieve merken zijn misschien wel bekender dan u denkt. U komt ze dan ook overal tegen. Denk aan Alex Meijer koffie op het terras, Australian ijs in een dessert of een verrassend gerecht met mals stuk rundvlees van O’Sullivan. Smaakvolle producten met een gegarandeerde kwaliteit voor uw klanten.

Exclusieve voordelen

Een goed product alleen is niet genoeg. Als foodprofessional verwacht u een product dat is afgestemd op uw wensen tegen een voordelige prijs. Met een exclusief merk van Sligro profiteert u altijd van 4 voordelen:

Beter dan A-merken

Beter dan A-merken

Onze exclusieve merken zijn te herkennen aan producten met de beste ingrediënten en specificaties. Daarmee garanderen wij een uitstekende kwaliteit voor u als foodprofessional. En bent u toch niet tevreden? Dan ontvangt u gewoon uw geld terug.

Gemiddeld 25 procent goedkoper

Gemiddeld 25% goedkoper

Onze exclusieve merken zijn gemiddeld 25% goedkoper dan vergelijkbare A-merken. Dat komt door efficiënte productieprocessen en de strikte prijsafspraken die wij met onze leveranciers maken.

Continu afgestemd op uw wensen

Continu afgestemd op uw wensen

Onze exclusieve merken zijn speciaal op maat gemaakt voor foodprofessionals. Daardoor beschikt ieder merk over een eigentijdse receptuur en kenmerken. En kunnen wij één van onze exclusieve merken toch nog voor u verbeteren? Laat het ons dan weten.

Ruime keuze

Ruime keuze

Wij selecteren onze producten met uiterste zorg en besteden extra aandacht aan onze exclusieve merken op gebied van food en non-food. Daardoor zijn we van alle markten thuis en vindt u bij ons een compleet assortiment uitstekende producten.

> Bekijk alle exclusieve merken