Meesterschap van het Huis

Meesterschap van het huis

Meesterschap van het Huis maakt het u makkelijk. De maaltijdcomponenten en soepen zijn rijkelijk gevuld, snel te bereiden en bevatten minimaal 40% vlees of vis. Er worden uitsluitend verse ingrediënten van topkwaliteit gebruikt. Ideaal voor horeca en bedrijfscatering.

De voordelen

De convenience producten van Meesterschap van het Huis besparen u veel tijd, en dus geld. Ook kunt u rekenen op een constante kwaliteit en een inzichtelijke kostprijs. De maaltijdcomponenten zijn te gebruiken voor allerhande gerechten en gelegenheden. U kunt ze eenvoudig combineren met andere producten. Gebruik uw eigen creativiteit en maak van elk gerecht van Meesterschap van het Huis uw eigen specialiteit.

Vers

Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en volgens vaste recepturen. Zonder toevoeging van kleur- en geurstoffen of conserveermiddelen en slechts met minimale toevoeging van smaakstoffen. Wel krijgen de producten een extra hittebehandeling nadat ze verpakt zijn voor een langere houdbaarheid. Pure en eerlijke gerechten dus.

Assortiment

Het assortiment van Meesterschap van het Huis bevat een breed aanbod producten. Zo kunt u een compleet themabuffet, seizoensgerecht of menu volledig invullen. Meesterschap van het Huis biedt u 3 thema’s. Oosters, Hollands en Mediterraans. Voor ieder wat wils.

De gerechten van Meesterschap van het Huis kunt u inzetten op verschillende onderdelen in uw bedrijf, bijvoorbeeld banqueting, à la carte, dagschotels, lunchgerechten, overwerkmaaltijden en feesten & partijen.

Terug naar Exclusieve merken