Rois De France

Rois de France staat voor azijnen en kant-en-klare dressings van topniveau. Maar ook sauzen en mosterds behoren tot het assortiment van Rois de France. Een door en door Frans kwaliteitsproduct.

Suikerbieten

De producten van Rois de France worden gemaakt in de fabriek van Covinor. Deze ligt in Raismes, in het noordwesten van Frankrijk. En met een reden. Want in dit gebied worden veel suikerbieten verbouwd. Die vormen de basis van alcoholazijn, waarvan allerlei soorten azijn en mosterd gemaakt worden.

Smaken verschillen

De Fransen zien hun vinaigrettes en dressings graag pittig en minder zoet dan de Nederlandse producten. Daarom heeft Rois de France in nauw overleg met Sligro een culinaire serie ontwikkeld die haarfijn is afgestemd op de Nederlandse markt. Het resultaat is een serie dressings die wat minder zuur zijn, maar duidelijk minder zoet dan de Nederlandse.

Assortiment

Bij dit merk draait alles om kwaliteit, gemak en prijs. Het assortiment bestaat uit diverse smaken dressings. Verder biedt Rois de France u verschillende soorten natuur- en wijnazijn en diverse sauzen.

Terug naar Exclusieve merken