Rummo

Rummo biedt traditie én innovatie uit Zuid-Italië, de bakermat van de pasta. In de regio Campanië wordt de gedroogde pasta van Rummo geproduceerd. Daarvoor wordt alleen de beste kwaliteit harde tarwe gebruikt en werkt men enkel met traditionele machines.

Altijd al dente

Al 6 generaties lang maakt de familie Rummo gedroogde kwaliteitspasta. Op traditionele wijze. Maar wel vernieuwend. Dat laatste blijkt wel uit de revolutionaire Lenta Lavorazione. Een speciaal ontwikkelde pasta die beter en gemakkelijker al dente kookt. En niet plakt. Pasta met een bite!

Goed of beter

Goede pasta of kwaliteitspasta? Rummo gaat alleen voor het allerbeste. Zo komt het beste ‘grano duro’ uit Italië, maar ook uit Canada en Australië. Perfecte harde tarwe met een hoog proteïnegehalte. Hoe hoger dit gehalte namelijk is, hoe mooier de pasta afkookt.

Om topkwaliteit te garanderen, worden alle ingrediënten en producten ook uitgebreid getest. Dit gebeurt bij binnenkomst van het graan in het laboratorium van Rummo. Ook daarna worden er nog regelmatig steekproeven genomen. Zowel van het graan en het deeg als van de pasta. De laatste keuring vindt plaats als de pasta het pand verlaat. Al deze controles komen de smaak zeker ten goede. Dat zou u eigenlijk eens moeten proeven!

Kijk op de website van Rummo voor meer informatie over deze bijzondere pasta.

Terug naar Exclusieve merken