The Good Food Factory

Professioneel koken is geen kunst met de producten van The Good Food Factory. Dit exclusieve merk is bedoeld en ontwikkeld voor echte foodprofessionals. Het biedt absolute topproducten als het gaat om het bereiden en warm presenteren van gerechten.

Ruime keuze

Met ruim 93 verschillende soorten pannen en 40 soorten gastronormbakken biedt The Good Food Factory u als horecaondernemer ruime keuze. En ook de variëteit in chafing dishes, rechauds, horeca-apparatuur en soepketels is enorm.

De chafing dishes en gastronormbakken zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Zeer wenselijk, gelet op het zware gebruik in de professionele horeca. De pannen van The Good Food Factory zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Van basic tot professioneel.

Topkwaliteit in de breedte

Steeds meer professionele gebruikers kiezen voor de prijs-kwaliteitverhouding van The Good Food Factory. Het merk biedt diversiteit, betrouwbaarheid en topkwaliteit in de hele breedte. Daarmee heeft dit merk alle ingrediënten om op professioneel niveau te koken.

Terug naar Exclusieve merken