Kerstpakketten

Sligro is al ruim 40 jaar dé partner voor al uw kerstpakketten. Kant-en-klaar of zelf samenstellen? En ophalen in de vestiging of afgeleverd op uw bedrijfsadres? Wat u ook wilt, bij Sligro kunt u rekenen op een perfecte levering van uw kerstpakketten. Uw wens is onze zorg.

Kant-en-klare kerstpakketten

Wij bieden u een ruim assortiment kant-en-klare kerstpakketten voor ieder budget. Ons assortiment kerstpakketten en geschenkartikelen is te koop bij alle 46 Sligro vestigingen. Vanaf medio oktober kunt u met uw klantenpas ieder gewenst aantal pakketten afhalen.

Bekijk ons totale assortiment complete kerstpakketten

Kerstgeschenken

Met onze kerstgeschenken is het ook mogelijk om zelf de samenstelling van uw kerstpakket te bepalen. Kom naar een Sligro-vestiging en kies uit ons grote aanbod kerstgeschenken en verpakkingsmogelijkheden.

Heeft u graag advies bij de samenstelling van uw pakket? Bezoek dan één van onze 18 showrooms. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en geven u een passend advies over de samenstelling van uw pakket.

Uw voordeel

Laat uw medewerkers kiezen

Wilt u uw medewerkers meer vrijheid geven in hun kerstpakketkeuze, laat ze dan zelf een geschenk uitkiezen. Op onze speciale website kan uw medewerker zelf zijn keuze maken uit het beschikbare assortiment kerstcadeau's. U bepaalt alleen het bedrag dat u wilt schenken, wij verzorgen de rest.

Lees meer over ons keuzeconcept in kerstpakketten.