• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Populaire categorieën

Aanbiedingen

Kaldenberg

Onze verspartner Kaldenberg stelt dagelijks het assortiment rund, lams, kalfs en varkensvlees van Sligro samen: van grainfed runder bavette uit Australië tot duurzame Natuurvlees runderhamburgers uit de eigen Hollandse polders. Kaldenberg biedt je een prachtig vlees assortiment met steeds meer duurzame producten. 

Wild & Gevogelte

Ruig

Verspartner Ruig is een onderneming met een geschiedenis die teruggaat tot 1891, toen koster Pieter Ruig zich registreerde als koopman. Inmiddels heeft Ruig zich ontwikkeld als een leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardig wild en gevogelte voor de professionele keuken. 

 

Sligro biedt een compleet assortiment vlees, wild en gevogelte. De samenwerking met onze verspartners Slagerijen Kaldenberg en Ruig Wild & Gevogelte staat garant voor eerlijk vlees van topkwaliteit.

Op onze vleesafdeling kun je zowel vers-, diepvries- als gegaarde producten kopen of online bestellen. Daarnaast vind je bij ons een diversiteit aan wild en gevogelte: geroosterd, gestoofd of gebraden. Voor zowel de klassieke als de moderne keuken.