• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

De moeflon behoort tot de hoornachtigen en wordt in Oostenrijk ook wel bergschaap genoemd. Tirol is hun leefgebied, maar ook op de Veluwe leeft een populatie. De moeflons leven in kuddes en kiezen vaak hoge toppen uit om te verblijven, echter altijd in de buurt van bossen. Hun voedsel bestaat uit onder andere heide, hard gras, maar in de herfst ook uit eikels en beukennootjes.

Combineert goed met o.a.:
Tijm – laurier – gember

Jachtseizoen:
1 september – 31 januari

1 product
Moeflon bout

6448

1 van 1 product gezien