• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Kaasplankje op leisteen

Kaasplankje op leistreen

Bereidingswijze

  1. Gebruikte opmaaktechniek: kaasplank op leisteen, met een veeg van lemon curd gemaakt met een knikpalletje.
  2. Doe de lemon curd in een spuitzak en spuit dit op de leisteen.
  3. Gebruik een knikpalletje om de lemon curd uit te smeren over de ondergrond.
  4. Leg van links naar rechts de brie, manchego en bleu de gex op de kaasplank.
  5. Snijdt de Ziegler kaaswafel in vieren en verdeel over de kaasplank, strooi er tussen een aantal peccannote.

Tip De vuistregel is 10-15 gram per kaas per persoon op een kaasplankje. Bouw een kaasplank altijd op van mild naar licht pikant en eindig met de heftigste kaas. Cranberrycompote is hier ook een erg unieke en smakelijke toevoeging.

Ingrediënten

  • Kant en klare lemoncurd
  • Brie
  • Manchego
  • Bleu de Gex
  • Ziegler Hongaarse kaaswafel
  • Pecannoten

Publicatie datum: 15 november 2016