• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Diensten

Naast food en aan food-gerelateerde producten levert Sligro ook diensten aan horeca- en grootverbruikondernemers. Als groothandel beseffen wij dat het niet alleen om food draait, maar bijvoorbeeld ook om de inrichting van je zaak. Zowel binnen als buiten. Van meubels tot kassasystemen, en vergeet ook de kerstpakketten niet: bij ons vind je het allemaal.

Kleinste keuken

Zie jij ook de kans om met het verkopen van food je omzet te verhogen, maar heb je niet de ruimte of wil je geen extra personeel inzetten om dit te realiseren? Dan biedt de Kleinste Keuken uitkomst!

Sligro en Eneco

Besparen op je energiekosten én verduurzamen? Met Sligro en Eneco kan het! Sluit een Energie Contract af of ga aan de slag met de slimme EnergieCoach en ontvang Sligro-shoptegoed tot €150.

WOZ verlagen

Veel mensen betalen te veel belasting omdat de WOZ-waarde van hun pand(en) te hoog is vastgesteld. Zonde! Via onze partner Previcus kun jij jouw WOZ-waarde gratis controleren en verlagen!

Horecakeukens

Je zoekt een maatwerkoplossing voor je professionele keuken? Bij Sligro ontdek je de mogelijkheden van Bouter: voor bedrijfsrestaurants, gezondheidszorg, horeca, hotellerie, onderwijs of schepen.

Promotool

Via een makkelijk stappenplan pas je de tekst, prijs en het product aan. Er is ruimte voor je eigen logo + adresgegevens en we hebben zelfs de populairste productfoto's gratis beschikbaar!

SmartCuisine

Wil jij de brutowinstmarge van je keuken verbeteren met meer dan 70% en minder koksuren inzetten, omdat je simpelweg geen (goede) koks kunt vinden? Of omdat je kosten wil besparen? Dat kan met hulp van SmartCuisine!

Flexibel personeel

Snel en flexibel personeel in dienst nemen, zonder werkgeversrisico’s. Dat kan! Onze partner One People Services neemt alle zorg uit handen.

Mr Butler

Is gerechten bezorgen (of laten afhalen) voor jou geen rendabele of werkbare optie? Met Mr. Butler wel! Bezorgen en afhalen tegen het laagste tarief, mét spaarvoordeel van Sligro.

Slimme keuken

Koken op hoog culinair niveau brengt meestal een hoge tijdsdruk met zich mee. Zeker wanneer je ook nog eens kampt met een tekort aan goed personeel.

Kerstpakketten

De decembermaand is natuurlijk dé gelegenheid om uit te pakken met kerstpakketten. Je vindt ze bij Sligro in allerlei samenstellingen en uiteenlopende prijsklassen.

Heineken tapverhuur

Geschikt voor ieder evenement, van klein tot groot. Compleet geleverd met alle noodzakelijke toebehoren. Bij Sligro heb je de keuze uit meerdere modellen tapunits.

Gamko Koelingen

Bij Sligro kun je terecht voor koelingen voor je dranken. We werken hiervoor samen met een erkende internationale speler; Gamko. Met een volledig Nederlandse productie leveren wij koelingen van het hoogste niveau.

ZiN Inspiratielab

Prikkel je ZINtuigen. ZiN is hét complete inspiratieplatform dat jou helpt de allerbeste te worden in je vak. Je ontdekt er alles wat nodig is om next level te gaan. In alle facetten van het horecavak.

Koffiemachines

Voor een professionele koffiemachine biedt Alex Meijer uitkomst. Dit is hét exclusieve Sligro-merk voor onder meer apparatuur voor instantkoffie en versgemalen koffie.

Dry-ager

Vroeger hing het vlees onder de ventilator in de koelcel van de keuken. Nu zijn er speciale rijpingskasten: een oude methode gecombineerd met nieuwe techniek.