Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Diensten

Naast food en aan food-gerelateerde producten levert Sligro ook diensten aan horeca- en grootverbruikondernemers. Als groothandel beseffen wij dat het niet alleen om food draait, maar bijvoorbeeld ook om de inrichting van je zaak. Zowel binnen als buiten. Van meubels tot kassasystemen, en vergeet ook de kerstpakketten niet: bij ons vind je het allemaal.

Horecakeukens

Je zoekt een maatwerkoplossing voor je professionele keuken? Bij Sligro ontdek je de mogelijkheden van Bouter: voor bedrijfsrestaurants, gezondheidszorg, horeca, hotellerie, onderwijs of schepen.

Heineken tapverhuur

Geschikt voor ieder evenement, van klein tot groot. Compleet geleverd met alle noodzakelijke toebehoren. Bij Sligro heb je de keuze uit meerdere modellen tapunits.

Promotool

Ontwerp je eigen promotieartikelen snel en eenvoudig

ZiN Inspiratielab

Prikkel je ZINtuigen. ZiN is hét complete inspiratieplatform dat jou helpt de allerbeste te worden in je vak. Je ontdekt er alles wat nodig is om next level te gaan. In alle facetten van het horecavak.

Sligro en Eneco

Besparen op je energiekosten én verduurzamen? Met Sligro en Eneco kan het! Sluit een Energie Contract af of ga aan de slag met de slimme EnergieCoach en ontvang Sligro-shoptegoed tot €150.

Temper

Temper is een digitaal prikbord waar opdrachtgevers klussen plaatsen en FreeFlexers een profiel opbouwen om hun diensten te verkopen. 

Dry-ager

Vroeger hing het vlees onder de ventilator in de koelcel van de keuken. Nu zijn er speciale rijpingskasten: een oude methode gecombineerd met nieuwe techniek. 

Mr Butler

Is gerechten bezorgen (of laten afhalen) voor jou geen rendabele of werkbare optie? Met Mr. Butler wel! Bezorgen en afhalen tegen het laagste tarief, mét spaarvoordeel van Sligro.

Gamko Koelingen

Bij Sligro kun je terecht voor koelingen voor je dranken. We werken hiervoor samen met een erkende internationale speler; Gamko. Met een volledig Nederlandse productie leveren wij koelingen van het hoogste niveau.

Terras

Lekker buiten zitten is voor veel gasten een pluspunt. Met goede, degelijke parasols, een partytent en statafels maak je er een feestje van.

Koffiemachines

Voor een professionele koffiemachine biedt Alex Meijer uitkomst. Dit is hét exclusieve Sligro-merk voor onder meer apparatuur voor instantkoffie en versgemalen koffie.

Kerstpakketten

De decembermaand is natuurlijk dé gelegenheid om uit te pakken met kerstpakketten. Je vindt ze bij Sligro in allerlei samenstellingen en uiteenlopende prijsklassen.