• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Sligro Musicalspektakel - Disney's Aladdin

Spaar mee! Ook dit jaar staat er een onvergetelijke avond op het programma voor iedereen die spaart voor het Sligro Musicalspektakel. Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-een-nacht?

Musical

Datums

Woensdag 6 oktober

Donderdag 7 oktober

Dinsdag 12 oktober - UITVERKOCHT

Woensdag 13 oktober

Donderdag 14 oktober

Kom dan naar Disney’s Aladdin! De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek. Met de beroemde hits zoals ‘A Whole New World’, Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’.

Programma en tijden*:

18:00 uur   Ontvangst

19.30 uur   Opening van de theaterzaal

20.00 uur  Eerste akte ALADDIN

21.10 uur    Pauze

21.35 uur   Tweede akte ALADDIN

22:40 uur   Einde voorstelling

22:40 uur  Meet-and-greet

*Tijden zijn onder voorbehoud

×

VEELGESTELDE VRAGEN

Bij aankoop van speciale Musicalspektakel-aanbiedingen in folder 9 – 1 juli tot en met 19 juli 2021 – ontvang je spaarzegels. Bij een volle spaarkaart van 40 zegels ontvang je een all inclusive musicalarrangement voor twee personen, een compleet verzorgde avond.

Deze spaaractie is geldig in de zelfbediening en bezorging van iedere Sligro-vestiging.

Volle spaarkaart(en) kun je inleveren bij de kassa van jouw vestiging. Tegen een bijbetaling van €20,- handelings- en administratiekosten ontvang je een voucher. Je gaat naar de speciale verzilverpagina en maakt een keuze uit een van de Sligro avonden, met de code op de voucher reserveer je jouw avond. (Let op: hoe eerder je een keuze maakt hoe meer aanbod in datums). Vervolgens ontvang je de tickets op het door jou ingevulde e-mailadres. 

Het online verzilveren van uw vouchers is hier mogelijk. 

Overige vragen kan je mailen naar: SligroInConcert@sligro.nl