• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Met Sligro naar Disney's AIDA

Ben je klaar voor een onvergetelijke musicalavond?
Geniet van Disney’s AIDA, inclusief volledig verzorgd walking dinner in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

 

* Helaas is het niet meer mogelijk om te sparen voor tickets voor AIDA. De tickets voor AIDA zijn volledig uitverkocht *

Keuze uit 12, 13, 14, 19 of 20 september 2023

Programma:

18:00 uur   Ontvangst en start walking dinner

20:00 uur   Aanvang show, 1e akte

21:15 uur     Pauze

21.40 uur    Aanvang show, 2e akte

22:30 uur   Einde show / After borrel

22:40 uur   Meet & Greet

23:30 uur  Einde

* Tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

 

Disney's AIDA

Dé must-see musical van 2023

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Een overrompelende musical die je recht in het hart raakt. In het sfeervolle AFAS Circustheater in Scheveningen, te midden van adembenemende decors en kostuums en met de iconische muziek van Sir Elton John (The Lion King, Billy Elliot) en Tim Rice (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Jesus Christ Superstar, Evita), beleef je het meeslepende verhaal over macht, liefde en verraad in het oude Egypte. Voeg daarbij de sterke cast – met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina – en je weet: AIDA is de must-see musical van 2023.

Het verhaal

AIDA vertelt het tijdloze liefdesverhaal van Aida en Radames, die in een tijd leven waarin hun liefde ontstaat te midden van een wereld die daartegen is.  Oorlog scheidt hun landsbelangen, maar niet hun verbinding. Tradities, opvolging, innerlijke tweestrijd over wat zou moeten en wat zij willen, laten persoonlijke worstelingen zien die ook in deze tijd weten te raken. 
Geleid door hun kracht en de steeds sterker wordende liefde kiezen ze voor een moeilijk pad, een pad waarin niets zeker is, alleen de liefde voor elkaar. 

AIDA speelt zich af in Egypte, dat in oorlog is met Nubië. Wanneer de Nubische krijgster Aida afdwaalt van het slagveld, ontmoet zij de Egyptische legerkapitein Radames. Aida wordt gered door de Nubische koningin, de kandake. Als Aida uiteindelijk toch gevangen wordt genomen, ontdekt Radames dat zij de Nubische prinses is. Hij spaart haar leven door haar als bediende te schenken aan zijn verloofde Amneris, de prinses van Egypte. Te midden van de spanningen tussen de nationaliteiten ontstaat er ook een beladen driehoeksverhouding tussen Radames, Amneris en Aida. De farao heeft een huwelijk tussen Radames en Amneris aangekondigd, maar Aida en Radames worden verliefd op elkaar, terwijl Aida verscheurd wordt door een innerlijke tweestrijd; haar liefde voor Radames wordt gezien als een verraad van haar eigen land en volk.

 

Extra informatie

Sparen voor AIDA is helaas niet meer mogelijk, alle tickets zijn uitverkocht. Heb je nog een voucher, maar deze nog niet verzilverd voor tickets? Stuur dan een mail naar sligroinconcert@sligro.nl.

Het AFAS Circustheater Scheveningen is goed bereikbaar met de auto. In de directe omgeving van het theater vind je een aantal parkeergarages. Gratis parkeren in de straten van Scheveningen is niet mogelijk. In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen. 

Parkeergarage Nieuwe Parklaan, Nieuwe Parklaan 248,  2587 BZ, Den Haag.
Direct naast het theater. 

Parkeergarage Kurhaus, Gevers Deynootplein 189, 2586 CS, Den Haag.
Op 5 minuten loopafstand van het theater.

Parkeergarage Parking Strand, Zwolsestraat  426, 2587, VK Den Haag.
Op 10 minuten loopafstand van het theater.

 

Parkeren voor mindervaliden 

Direct naast het theater zijn er vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren volgens de parkeerregels van de gemeente Den Haag. 

Sommige parkeergarages liggen wat verder weg van het theater. Het is daarom ook mogelijk om personen voor de ingang van het theater af te zetten. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.

 

Openbaar vervoer

Het AFAS Circustheater in Scheveningen is daarnaast ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (OV).

Vanaf Centraal Station Den Haag en station Den Haag Hollands Spoor kun je tramlijn 9 richting Scheveningen - Zwarte Pad nemen. Deze tram stopt voor het AFAS Circustheater.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor kun je ook tramlijn 1 richting Scheveningen - Zwarte Pad nemen. Deze stopt bij het Kurhaus. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar het AFAS Circustheater. 

 

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen de zaal in. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. We raden je aan om tassen thuis te laten. Mocht je wel een grote tas willen meenemen, dan verzoeken wij je deze tas kosteloos af te geven bij de garderobe.

Er blijft altijd 1 buffet open totdat de Musical begint. 

Wanneer u dieetwensen en/of allergenen heeft kunt u dit doorgeven aan sligroinconcert@sligro.nl

Nee, het placeren wordt gedaan door Sligro.

Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Wanneer de parkeergarage niet werkt kun je de kosten declareren bij parkeerbeer/gemeente Den Haag/Scheveningen. Hier kunnen wij als Sligro helaas verder niks aan doen. 

Ja, tijdens de meet & greet kunnen er gewoon foto's gemaakt worden.

Rolstoelgebruikers

Gebruikers van een rolstoel zijn van harte welkom in het AFAS Circustheater. In de theaterzaal bevinden zich standaard vier rolstoelplaatsen, deze zijn verspreid over de zaal. Rolstoelplaatsen kun je alleen reserveren door een mail te sturen naar sligroinconcert@sligro.nl, mits er nog rolstoelplaatsen beschikbaar zijn.

Visuele beperking

De musical is toegankelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Dit werkt via de (gratis) app Earcatch, waarmee mensen met een visuele beperking audiodescriptie (AD) kunnen beluisteren. Een stem beschrijft tussen de dialogen door wat er visueel gebeurt op het podium. Wij vragen u wanneer u gebruik wil maken van deze app graag een mail te sturen naar sligroinconcert@sligro.nl

Auditieve beperking

Het AFAS Circustheater is voorzien van een installatie voor mensen met een auditieve beperking. Deze gehoorondersteuning werkt op radiofrequentie. Je krijgt een ontvanger en een koptelefoon om het geluid te versterken. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs kun je de apparatuur gratis verkrijgen bij de informatiebalie van het theater. Wij vragen u wanneer u gebruik wil maken van deze gehoorondersteuning graag een mail te sturen naar sligroinconcert@sligro.nl.

 

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar sligroinconcert@sligro.nl