• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Groots met een zachte G - Philips Stadion

Spaar mee! Ook dit jaar vier je met Sligro in Concert én Guus Meeuwis een onvergetelijk feest. Op dinsdagavond 14 juni vieren we samen het Groots met een zachte G-concert voor Sligro relaties. Vier jij het feestje mee?

Guus Meeuwis is terug met zijn Groots met een zachte G concerten in het stadion! Voor de 15e keer zal Guus Meeuwis het PSV Stadion in Eindhoven op zijn grondvesten laten schudden. Tijdens deze jubileumeditie haalt Guus alles uit de kast om dit feest groots te vieren met zijn publiek. Groots wordt Gigantisch.

Aftermovie 2019

Veelgestelde vragen

Ja, tickets voor het exclusieve Sligro Groots met een zachte G concert dat op 29 november 2021 in Ahoy stond gepland zijn automatisch geldig voor 14 juni in het Philips stadion in Eindhoven

Om tickets te krijgen voor de exlusieve Sligro show in het Philips stadion op 14 Juni kun je vanaf donderdag 10 Maart t/m maandag 28 maart 2022 meesparen in de Sligro vestigingen.

Nee, vanuit Sligro is dit geregeld door een automatisch willekeurig proces. Heeft u kaartjes gekocht samen met iemand anders, op een andere naam en/of klantnummer, en wilt u graag samen zitten, dan kunt u een mailtje sturen naar sligroinconcert@sligro.nl. Ook als u op hetzelfde klantnummer heeft besteld, maar uw reservering in verschillende delen heeft gedaan, kunt u het beste een mailtje sturen. Dan gaan wij ervoor zorgen dat deze plaatsen zeker (dicht) bij elkaar zitten.

Voor aanpassingen omtrent uw reeds gemaakte reservering kunt u een e-mail sturen naar sligroinconcert@sligro.nl.

De tickets met uw plaatsen krijgt u uiterlijk één week van tevoren via e-mail toegestuurd.  Check ook altijd even uw spam* mailbox. Heeft u ze na deze tijd nog niet ontvangen? Dan kunt u een mailtje sturen naar sligroinconcert@sligro.nl.

*Zeker weten dat onze e-mails niet meer in de spam terecht komen?

Voeg ons dan toe als contactpersoon in uw mail.

De tijden zijn tot nu toe als volgt:

Deuren open: 18:30 uur.

Aanvang: 20:00 uur.

Afloop: 23:00 uur.

Deze tijden zijn onder voorbehoud dus kunnen nog worden aangepast.

Vanuit Sligro regelen wij geen vervoer. Voor openbaar vervoer kunt u terecht op de website van NS.

De tickets via Sligro zijn ook exclusief parkeertickets.

Overige vragen kan je mailen naar: SligroInConcert@sligro.nl