• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Datum

29 november 2021

Sligro in Concert - Groots met een zachte G verplaatst naar Rotterdam Ahoy

Het heeft even geduurd voor we duidelijkheid hadden, maar helaas is er 15 juni geen Groots met een zachte G in het Philips Stadion mogelijk. En toch hebben we heel leuk nieuws!

We hebben een ontzettend mooie oplossing gevonden: Groots met een zachte G verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy! De nieuwe datum voor het Sligro Groots met een zachte G concert is: maandag 29 november 2021 in Rotterdam Ahoy. 

“Er is volgend jaar gewoon weer een Groots met een zachte G in Eindhoven, maar zolang wil ik jullie niet laten wachten. Ik snak, net als jullie, naar een feestje en wil heel graag dit jaar nog mijn jubileum met jullie vieren. Daarom verhuis ik Groots met een zachte G dit jaar eenmalig naar Ahoy. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in dit feestje al ik,” aldus Guus.

×

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, tickets voor het exclusieve Sligro Groots met een zachte G concert dat op dinsdag 15 juni 2021 in het Philips Stadion stond gepland zijn automatisch geldig voor maandag 29 november 2021 in Ahoy.

Zodra er meer duidelijkheid is over invulling, zullen we je een e-mail sturen op het e-mailadres wat je vorig jaar hebt opgegeven bij het verzilveren van je voucher. 

Helaas is de exclusieve Sligro Groots met een zachte G show op 29 november uitverkocht. Wel zullen er voor de reguliere Groots met een zachte G shows tickets beschikbaar komen, ga hiervoor naar de officiele kanalen. van Groots met een zachte G.  

We willen niets liever dan Groots met iedereen vieren. Kun je écht niet op de vervangende datum? Neem dan contact op met SligroinConcert@sligro.nl

Overige vragen kan je mailen naar: SligroInConcert@sligro.nl