• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Sligro in Concert - De Vrienden van Amstel LIVE!

Samen met Sligro in de grootste Amstelkroeg van Nederland. Spaar nu mee voor de exclusieve VVAL tickets op zondag 23 en maandag 24 januari 2022

 

Sligro in concert

Vrienden van Amstel live

Geldig van 7  t/m 25 oktober 2021

De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2022 alweer voor de 23e keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. De beste artiesten van Nederlandse bodem zorgen opnieuw voor een wervelende show vol verrassingen onder de vertrouwde kroonluchter. En daar kun je bij zijn. Spaar nu mee met Sligro in Concert en beleef samen met Sligro De Vrienden van Amstel LIVE!

HOE SPAAR JE MEE?

Ter gelegenheid van ‘Sligro in Concert’ vind je in de speciale folder een aantal scherpe aanbiedingen. Bij aankoop ontvang je spaarzegels, een volle spaarkaart met 35 of 40 zegels lever je in bij de kassa van je Sligro-vestiging.

Tegen bijbetaling van € 10,- administratiekosten, ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je de datum naar keuze online reserveren via onderstaande button. Je kunt tot maximaal 3 x 2 toegangstickets sparen voor de concerten op zondag 23 of maandag 24 januari 2022. Dit zolang deze niet zijn uitverkocht. Een aantal dagen voor het concert ontvang je de toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres. Wanneer het concert is uitverkocht blijven de scherpe aanbiedingen gewoon geldig tot en met 25 oktober. Er worden dan geen VVAL-spaarzegels meer uitgegeven.

Event

Datums

Zondag - 23 januari 2022

Maandag - 24 januari 2022

Programma en tijden*:

18:30 uur: Deuren open

20:00 uur: Aanvang show

23.00 uur: Einde show (onder voorbehoud)

*Tijden zijn onder voorbehoud

Spaar meer met deze producten

Pilsener
Krat 24 flesjes x 30 cl
Koffiebonen Melange Rood
Pak 1 kilo
Olijfolie extra vierge
Fles 1 liter
Pommes frites
Farm Frites

Pommes frites

Zak 2,5 kilo
Chardonnay
Bouchard Aîné & Fils

Chardonnay

Fles 75 cl

Veelgestelde vragen

Bij aankoop van alle aanbiedingen in de speciale ‘Sligro in Concert’ folder 14 (donderdag 7 oktober t/m maandag 25 oktober) ontvang je VVAL-spaarzegels.

In de zelfbediening en bezorging van elke Sligro-vestiging. M.u.v. actieprijzen en zegels op bier en cider in de bezorging.

Lever je volle spaarkaart(-en) in bij de kassa van je Sligro-vestiging. Tegen een bijbetaling van € 10,- ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je een datum naar keuze online reserveren. Na de spaaractie of als het concert is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

Dit is helaas niet mogelijk. Uitsluitend volle én gefactureerde spaarkaarten geven een reservering.

Bijplakken van Sligro bonuszegels of andere zegels is niet toegestaan.

Nee, de spaaractie geldt alleen voor de exclusieve Sligro in Concert avonden op 23 of 24 januari. Tickets voor andere data kun je natuurlijk wel voor eigen rekening bestellen via de website van De Vrienden van Amstel LIVE! www.vriendenvanamstel.nl

Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene).