• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Programma

18:00     Deuren open
19:45    Concert VVAL
23:00    Einde Concert VVAL
*alle tijden onder voorbehoud

Sligro in Concert - De Vrienden van Amstel LIVE!

Vrienden! Vandaag is een geweldige dag. De Vrienden van Amstel LIVE is terug; de grootste Amstel kroeg van Nederland opent haar deuren voor een extra editie van De Vrienden van Amstel LIVE. In mei start een nieuwe extra reeks van heerlijke avonden bomvol muziek en gezelligheid in Rotterdam Ahoy.

Een onverwachte voorjaarseditie dus, omdat de Vrienden van Amstel LIVE normaal gesproken in januari bij elkaar komen.

Aangezien VVAL in januari niet door kon gaan heet Sligro alle tickethouders daarom alsnog op 8 of 9 mei van harte welkom in de grootste Amstelkroeg van Nederland voor Sligro in Concert: De Vrienden van Amstel LIVE 2022.

×

Line-up

De line-up bestaat uit Vrienden van Amstel getrouwen: Guus Meeuwis, Di-Rect, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Lucas & Steve, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Thomas Acda, Paul de Munnik, VanVelzen, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Willeke Alberti, Miss Montreal, Suzan & Freek, Maan en Snelle. Tijdens deze speciale editie treden er ook een aantal nieuwe vrienden op, dit zijn: Danny Vera, Flemming, Davina Michelle en Emma Heesters. Wie met wie optreedt is nog een goed bewaard geheim.

Let op!
De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend.

Meest gestelde vragen

Alle tickethouders van de afgelaste editie in januari hebben een mail ontvangen om zich aan te melden voor deze speciale editie van VVAL. Er komt geen nieuwe spaaractie voor deze editie.

Nee, vanuit Sligro is dit geregeld als een automatisch willekeurig proces. Heeft u kaartjes besteld samen met iemand anders, op een andere naam/klantnummer, en wilt u graag samen zitten, dan kunt u een mailtje sturen naar: sligroinconcert@sligro.nl

De tickets met uw plaatsen krijgt u uiterlijk één week van tevoren via e-mail toegestuurd. Wacht dus met vragen stellen over uw tickets via onze e-mail/telefoonnummer. Check ook altijd even uw spam* mailbox. Heeft u ze hierna nog niet ontvangen? Dan kunt u een mailtje sturen naar sligroinconcert@sligro.nl.

*Zeker weten dat onze e-mails niet meer in de spam terecht komen?

Voeg ons dan toe als contactpersoon in uw mail.

Vanuit Sligro regelen wij geen vervoer. Kijk voor overige mogelijkheden op de website van Ahoy Rotterdam of voor openbaar vervoer op de website van NS.

De tickets via Sligro zijn exclusief parkeertickets. U kunt zelf een plek in de stad zoeken om te parkeren of van tevoren voor €18,00 een parkeerticket kopen voor het Ahoy-parkeerterrein via Ticketmaster. Met dit ticket heeft u de garantie dat er een parkeerplek is. U kunt ook op locatie een parkeerticket kopen voor €14, maar loopt dan het risico dat er geen parkeerplek meer beschikbaar is.

Wanneer je bent verhinderd op een van deze dagen komen je kaartjes te vervallen.

3 van 3 resultaten gezien