Klaar voor de horeca herstart

Eindelijk goed nieuws: de horeca is weer gedeeltelijk opgestart! Samen zullen we stap voor stap weer toe moeten werken naar een ‘nieuw normaal’. Ook in de horeca.

Op deze pagina informeren we je over de maatregelen en mogelijkheden van de (her)opening met 1,5 meter afstand.

De maatregelen op een rijtje

Op de website van de Koninklijke Horeca Nederland vind je een up-to-date overzicht van de door de overheid en het RIVM bepaalde maatregelen en voorschriften.

Naar KHN

Tips & Inspiratie


Praktische informatie en inspiratie voor jou en je medewerkers. Klik op de afbeeldingen.

Het juiste assortiment


De heropening gaat gepaard met diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen. Onderstaande materialen en producten helpen jou en je team om zo veilig én hygiënisch mogelijk te werken.

Houd deze pagina regelmatig in de gaten, want ons aanbod en assortiment is continu in ontwikkeling. Zo proberen wij je zo goed mogelijk te ondersteunen.

Hygiënemiddelen

Hygiëne middelen*

Mondkapjes, handschoenen, desinfectiemiddelen en nog veel meer om hygiënisch te kunnen werken én verblijven.

Bekijk in de shop
Hardware voor je zaak

Hardware & Communicatie middelen*

Alles voor de noodzakelijke aanpassingen in jouw zaak: van kuchschotten tot serveerwagens en slimme communicatie-materialen als buttons en vloerstickers.

Bekijk in de shop
Disposables

Disposables*

Diverse disposables om aan je gasten te kunnen serveren met oog voor veiligheid, hygiëne en gemak.

Bekijk in de shop

Food*

Wil je met minder personeel dezelfde mooie gerechten serveren? Dan kunnen halffabricaten een oplossing zijn.

Lees meer

Tips voor een coronaproof zaak



Koken met oog voor marge

Nu corona ons speelveld heeft veranderd, ligt er nog meer druk op omzet en kosten dan ooit tevoren. SmartCuisine kan je helpen om de brutomarge van je keuken te verbeteren (naar meer dan 70%!) en om minder (koks)uren in te zetten.

Lees meer

Tips opstarten (keuken)apparatuur

Het plots stilvallen en weer opstarten van keukenapparatuur brengt veel schaderisico’s met zich mee. Om straks weer probleemloos op te kunnen starten, is het verstandig om de keuken door een professional te laten controleren en in werking te laten stellen. Bouter deelt praktische tips om onnodige kosten te voorkomen én heeft een mooie actie voor deze professionele controle (nu tijdelijk mogelijk vanaf €299,-).

Lees meer

Schoonmaak- en desinfectie tips

Nu nog meer dan anders is een gevoel van veiligheid een essentieel onderdeel bij een bezoek aan de horeca. Hierbij zijn goede reiniging, hygiëne en desinfectie belangrijk. Deze hulpmiddelen ondersteunen jou en je team op het gebied van desinfectie.

Lees meer

Meer tips & inspiratie?

Sligro staat voor je klaar in deze moeilijke periode. We zullen alle hulp bieden waar mogelijk. Ook in de vorm van tips en inspiratie via ZiN Inspiratielab

Lees meer







*Disclaimer
Vraag en aanbod voor deze productcategorieën staan momenteel erg onder druk. We doen er alles aan om prijs en beschikbaarheid op een zo normaal mogelijk niveau te krijgen. Op voorhand excuses voor mogelijk beperkte beschikbaarheid. Neem contact op met je vestiging of accountmanager om er zeker van te zijn dat je niet misgrijpt.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen