• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
High-end visconcepten voor festivals

Festifood met vis

Vier voordelen van festifood met vis:

#1 Hoge attentiewaarde: opvallende visconcepten
#2 Jouw foodtruck als festival hotspot
#3 Van decadente smaakparels voor oesters tot gezonde en verrassende pokéburgers
#4 Speel in op de laatste trends

Hoe val je op tijdens festivals? Wat je doet en hoe je dat doet moet anders dan de rest zijn. Kortom, je aanbod en presentatie spelen daarin een onderscheidende rol. Sligro helpt je op weg. Ontdek onze bijzondere visconcepten met een hoge attentiewaarde. Ontdek daarnaast de luxe parels uit ons assortiment: volledig volgens de laatste trends. Combineer ze met een opvallende presentatie. Zo creëer je op ieder festival een hotspot waar klanten rijen dik op af komen.

Heerlijke smaakparels

De ultieme oesterbeleving? Combineer oesters met passievrucht of witte chocolade. Of met brunoise van appel met balsamicoazijn en druivenpitolie met dille. Óf ga voor de smaakparels van cavi-art, verkrijgbaar in vier smaken. Tip: presenteer ze met een customized serving tray.

Decadente lobster roll

Met de lobster roll serveer je het meest decadente broodje ooit. De combinatie van briochebrood met boterzachte kreeftenstaart geeft een ultiem gevoel van luxe. Lekker met champagne of chablis. Combineer met seizoensproducten voor een extra onderscheidend verhaal.

Gezonde pokéburger

Poké is een absolute foodtrend, gezond en vooral veelzijdig. Traditioneel is poké een salade van rauwe vis, maar je kunt er veel meer kanten mee op. Je eigen twist eraan geven? Serveer het in de vorm van een pokéburger.