• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Snelle, gemakkelijke en lekkere vleesconcepten

Good fast food

Vijf redenen om voor good fast food te kiezen:

#1 Keuzemogelijkheden
#2 Gemakkelijk en snel
#3 Trendgevoelig
#4 Onderscheidend vermogen
#5 Margemakers

Een wereld aan burgers

Met de juiste ingrediënten en accessoires maak je van je burger een echte margemaker. Een goede burger begint met de keuze voor de juiste burger. Het diersoort, het vetgehalte en de toevoegingen spelen hierin een belangrijke rol. Het broodje, de saus, de toppings en de manier van presenteren maken de burger helemaal af. Prikkel alle zintuigen van je gasten en verras hen met je eigen burger concept.

Ribs

Heerlijke malse ribbetjes met een mooie vleesbedekking. Van spareribs tot short ribs of handyribs, er zijn veel soorten ribben van verschillende vleessoorten. Maak je eigen marinade of kruidenmengsel en marineer of rub de ribbetjes met de smaak van jouw zaak. Voor een echte smaak sensatie kun je de ribs tijdens het grillen nogmaals aflakken.

Spiesen

Spiesen zijn echte eyecatchers op het bord. Een spies kun je combineren met verschillende vleessoorten, groenten, marinades en rubs. Je kunt gaan voor exclusiviteit met luxe vleesdelen zoals Picanha of voor stel je eigen spies samen met een van onze vleesspecialisten. Een spies kun je perfect aan het stuk presenteren boven het bord.

Pulled

Pulled vlees wordt door de langzame bereiding erg mals en sappig. Je kunt gaan voor gemak met de kant en klare pulled pork, maar je ook je eigen pulled producten maken op de barbecue. Smeer grote delen vlees, zoals een varkens procureur of een runder brisket in met een speciale rub of marinade om zo je eigen smaak aan het product te geven. Pulled vlees is goed te verwerken in snelle maaltijd gerechten.

Steaks

Een malse entrecote, een sappige kogelbiefstuk of een heerlijke ribeye. Verras je gasten door steaks op een andere manier te presenteren. Presenteer een steak in een poke bowl, een wrap, taco of als luxe beleg op een broodje. Je kunt ook een pick en mix variant op de menukaart zetten. Zo kun je de gasten verschillende soorten vlees laten proeven. Wij raden je aan de steaks medium rare te serveren.

Assortiment