• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Milkshakes met gepureerde groenten zijn een gezonde traktatie voor kinderen

Groentemilkshakes

Vier voordelen van groentemilkshakes:

#1 Meer omzet: een echte eyecatcher
#2 Milkshakes zijn een traktatie voor kinderen
#3 Door gepureerde groenten een mooie kleur en ook nog gezond
#4 Onderscheidend op de drankenkaart

Milkshakes zijn een feest voor kinderen. Je maakt ze niet alleen van fruit, ook groenten zijn heel geschikt om te gebruiken in milkshakes.

Zomer musthave
Zet deze zomer milkshakes op je kaart. De heerlijke koude traktatie voor kinderen zijn een eyecatcher op je terras. Doordat er sorbetijs in de milkshakes is verwerkt zijn ze heerlijk verkoelend en een goed alternatief voor een ijsje.
Je kunt de milkshakes zo leuk en uitbundig versieren als je wilt. Speel hiermee in op seizoensproducten of gebruik producten die je toch al in huis hebt. Restjes van bepaalde groenten kun je prima in deze milkshakes verwerken.

Gezonde traktatie
De milkshakes krijgen door de gepureerde groenten een mooie kleur en zijn hierdoor meteen een stuk gezonder. Gebruik bijvoorbeeld avocado voor een mooie groene kleur, bietjes voor een rode kleur of wortelen voor een oranje kleur. Experimenteer zelf eens met verassende smaken en kleuren.

Leuke namen
Kinderen eten nog meer dan volwassenen met hun ogen. Als iets er niet lekker uitziet of niet lekker klinkt dan kiezen ze het niet. Geef de milkshakes daarom een leuke naam op je kaart, zonder dat je in de naam verklapt dat er groenten in verwerkt zijn. Dat is natuurlijk alleen belangrijk voor hun ouders.

Kinderwereld
Speel met de milkshakes in op actualiteiten die voor kinderen aantrekkelijk zijn. Denk hierbij aan nieuwe kinderfilms, popidolen of bijvoorbeeld het Nederlandse elftal dat moet voetballen. Pas de garnering en de naam van de milkshakes hierop aan. Succes gegarandeerd!

Rekenvoorbeeld Prinsessen milkshake
Inkoopprijs: € 0.40 per portie (excl. BTW)
Adviesverkoopprijs: € 2.50 per portie (incl. BTW)
Marge: € 1.94 per portie (incl. BTW verrekening)
Per stuk
Bospeen
Smeding
Bospeen
Bus 1,05 kilo
Sorbetijs mango
Sanissimo
Sorbetijs mango
Bak 2,5 liter
Bak 2,5 liter
Aardbei sorbetijs
Sanissimo Premium
Aardbei sorbetijs
Bak 2,5 liter