• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Jagerstrots

Écht wild met de vrije natuur van Europa als bron

Drie redenen om te kiezen voor Jagerstrots:

#1 Eerlijk vlees uit de vrije natuur
#2 Wat het seizoen ons brengt
#3 Rechtstreeks van gediplomeerde en ervaren jagers

Jagerstrots is ons kwaliteitslabel voor wild waarbij de vrije natuur van Europa als bron dient en waarbij respect voor het dier gegarandeerd wordt. Een echt seizoensproduct, rechtstreeks van de jager en speciaal voor jou geselecteerd. Écht wild, eerlijk vlees met een goed verhaal. De dieren hebben een vrij leven in de natuur gehad, zelf voedsel bij elkaar gesprokkeld, veel bewogen en voor nageslacht gezorgd. Dit zorgt voor een bijzondere smaakbeleving.

Eerlijk vlees met een goed verhaal

Wild is het meest eerlijke vlees uit de vrije natuur. Ons wild komt van zo dichtbij als mogelijk, maar zo ver als noodzakelijk. De natuur van het Oosten en Noordoosten van Nederland is een prima bron. Dit wordt aangevuld met wild uit Oostenrijk. De dieren hebben in de vrije natuur geleefd, zelf voedsel verzameld en vooral veel bewogen. Het vlees is daardoor donkerder van kleur door een goede doorbloeding en daardoor voller van smaak. Bovendien is wild van Jagerstrots een puur en onbewerkt product, dus een bewuste keuze!

Wat het seizoen ons brengt

Ruig heeft alles in huis voor een complete wildkaart. Ieder seizoen een andere vleessoort. Want wild is een seizoensproduct waarbij we afhankelijk zijn van wat de natuur ons geeft. De jagers waarmee we samenwerken, jagen met het grootste respect voor het dier en uiterst zorgvuldig. Ze keuren het wild, registeren de dieren op soort en plaats. Ieder dier wordt voorzien van een wildmerk. De jager houdt bovendien bij wanneer en aan wie hij of zij het wild heeft verkocht. Met andere woorden: traceerbaar van jager tot bord.

Een greep uit het assortiment

Er is ontzettend veel mogelijk met wild. Van klassiek tot trendy. Het is dan ook de hoogste tijd om wild voor een breder publiek toegankelijk te maken. Zeker nu de vraag naar puur en eerlijk vlees uit de vrije natuur in hoge mate toeneemt.

Wild van Jagerstrots voldoet volledig aan die vraag. Vertel de achtergrondinformatie aan je gast. Dit kan via de menukaart, aan tafel of op een andere originele wijze. Met name de leefomstandigheden van wild scoort!

Wild, op en top duurzaam

Wild is het meest duurzame vlees, al heeft het geen keurmerk. Wild uit Europa scoort vanuit milieuoogpunt en diervriendelijkheid hoge ogen: lekker dichtbij en een goed leven. Ze kunnen hun natuurlijk gedrag vertonen. Ze kunnen zich vrij bewegen, sprokkelen zelf hun voedsel bij elkaar en krijgen jongen.