Alles over de aangescherpte coronamaatregelen & Recall voor CSM Bakery en La Lorraine. Meer informatie

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een Sligro in de buurt

Shared lunch

Lunch om samen te delen

Vier voordelen van een shared lunch:

#1 Speel in op de trend
#2 Creëer de wow-factor
#3 Meer beleving aan tafel
#4 Gemakkelijk te maken met bestaande ingrediënten

Shared lunch

Sharing is hot! Steeds meer gasten willen gerechten delen. Het is leuk om van alles te proeven. Gemakkelijk wanneer je moeite hebt om te kiezen. En handig omdat sharing voor meerdere eetmomenten een oplossing biedt: van lunch, borrel tot bij een feestje. Ook nog eens met een eigentijdse uitstraling. De lunch vertaal je eenvoudig in sharing. Begin met je hardlopers: de klassiekers worden kleiner gesneden of geportioneerd en aangevuld met enkele kant-en-klare diepgevroren producten. Zo heb je minder derving.

Mini assortiment hartige snacks

Doos 1 kilo
Doos 1 kilo
Maison Niels de Veye
Mini pie à la maison
Doos 8 stuks x 65 gram
Maison Niels de Veye
Quiche luxe mini
Doos 16 stuks
Maison Niels de Veye
Scones mini naturel/rozijn
Doos 24 stuks

Mini assortiment brood

Très Bonne
Croissants mini
Doos 16 stuks x 25 gram
Très Bonne
Mini baguette wit
60 stuks x 110 gram

Kant-en-klare soepen

Zak 2,5 kilo

Vijf tips om shares lunch te verkopen:

  1. Beveel altijd een shared lunch aan
    Zeker aan het begin van de lunch. Als andere gasten de lunch zien, verkoopt het bijna zichzelf.

  2. Promoot via social media
    Een shared lunch is ideaal om te delen met je gasten op social media. Maak bijvoorbeeld een filmpje hoe je het aan tafel presenteert en vraag in je post met welke drie vrienden ze deze lunch willen bestellen. Zo krijg je enorm veel bereik.

  3. Varieer met smaken
    Vraag de gasten wat ze lekker vinden en pas de lunch daarop aan. Je kunt ook variëren met een landenthema zoals Italië, Frankrijk of Oosters.

  4. Presenteer als signature lunch
    Maak van deze lunch je signature lunch en prijs het ook zo aan op je lunchkaart.

  5. Wees creatief met klassiekers
    Breng een kleine verandering aan in klassieke elementen. Herkenbaar voor de gast, maar toch vernieuwend.