De Franse term sous-vide staat voor vacuüm gegaard. Verse en onbewerkte groenten worden vacuüm verpakt en in een waterbad op nauwkeurig gecontroleerde temperatuur gegaard. Na de verhitting wordt het product snel afgekoeld. Dit zorgt voor een veel langere houdbaarheid van de groenten. Zonder dat er conserveringsmiddelen en E-nummers aan worden toegevoegd.
Bij een sous-vide bereiding blijven smaak, structuur, kleur, vitaminen en voedingswaarden optimaal behouden. De sous-vide groenten zijn in hun eigen vocht gegaard. Hierdoor is de smaak puur en authentiek. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder. Zo serveer je op elk moment gemakkelijk en snel een bijzonder gerecht. Op drukke en minder drukke momenten.
Rekenvoorbeeld | Vegetarische knolselderij burger |
---|---|
Inkoopprijs: | € 3,12 per portie (excl. BTW) |
Adviesverkoopprijs: | € 8,00 per portie (incl. BTW) |
Marge: | € 4,43 per portie / 59% (incl. BTW verrekening) |
Lente- en zomerassortiment
Het Sous-Vide assortiment wisselt per seizoen. Met seizoensgroenten serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.
FRSH Matters is een merk van Smeding Groenten en Fruit. FRSH Matters maakt vers gemakkelijk. Wij inspireren je om te kiezen voor verrassend, puur en vers. Vers in de vorm van groenten, fruit en kruiden. Met al hun originele eigenschappen, die zorgen voor een authentieke smaakbeleving. Herkenbaar en echt. Dát is waar FRSH Matters voor staat.