De smaken van drank en het dessert moeten elkaar versterken. Daarom is niet elke combinatie een goede match. Vertel dát verhaal aan tafel en vergroot de kans dat je gast een extra drankje bij het dessert bestelt. Bijvoorbeeld een van deze perfecte matchmakers:
Glenfiddich 18 years old Small Batch Reserve past dankzij de tonen van gedroogd fruit en kruiden perfect bij appeltaart.
De tonen van kaneel, karamel en vanille van Licor 43 Baristo gaan heerlijk samen met een brownie.
Chocolade en cognac. Het is niet voor niet dat er chocoladerepen met Remy Martin VSOP op de markt zijn.
Licor 43 biedt een heerlijke combinatie van onder andere citrus en vanille. Voeg voor nóg meer smaak vanille-ijs toe
Geuren van karamel en gebrande suikers komen je tegemoet. Geniet van een ultieme foodpairing met Glendrich 21 years.
Limoncello heeft een super frisse smaak, net als cheesecake. Serveer beide samen koud voor de beste smaakbeleving.