Inspiratie

Reportages

Hoofdzondes met Gourmet

Hoofdzondes met Gourmet

Gourmetten is lekker makkelijk, iedereen kan het. Of zijn er toch dingen die mis kunnen gaan? We hebben 5 veelgemaakte fouten op een rijtje gezet. Een aantal van deze hoofdzondes kun jij als gastheer of –vrouw helpen voorkomen. Zo wordt je gourmet geen culinaire puinhoop.

Lees meer

Recepten

Panna cotta met gekonfijte asperge toppers en rabarber

Panna cotta met gekonfijte asperge toppers en rabarber

Aspergesoep met krab en dragon

Aspergesoep met krab en dragon

‘Pot pie’ met lamsschenkel

‘Pot pie’ met lamsschenkel

Kooktechnieken

Afblussen

Afblussen

Afblussen is het losroeren van het aanbaksel. Daarbij wordt een warme vloeistof toegevoegd.

Lees meer
Afschuimen

Afschuimen

Afschuimen is het weghalen van schuim dat zich vooral vormt bij de bereiding van bouillons.

Lees meer

Bakken

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen