Inspiratie

Reportages

Zet ook deze zomer de truffel op de kaart!

Zet ook deze zomer de truffel op de kaart!

Elke truffelsoort kent zijn eigen seizoen en hoogtepunten.

Lees meer

Recepten

Wagyu rollade

Wagyu rollade

Snelle partypan

Snelle partypan

Fondue dippers

Fondue dippers

Kooktechnieken

Afblussen

Afblussen

Afblussen is het losroeren van het aanbaksel. Daarbij wordt een warme vloeistof toegevoegd.

Lees meer
Afschuimen

Afschuimen

Afschuimen is het weghalen van schuim dat zich vooral vormt bij de bereiding van bouillons.

Lees meer
Binden

Binden

Binden is niets anders dan het ‘dikker maken’ van bijvoorbeeld sauzen of soepen. Dat kan op tal van manieren.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen