Inspiratie

Reportages

100% take-away proof

100% take-away proof

Waar in drukke levens de tijd om te koken beperkter wordt, groeit de populariteit van take away maaltijden. Sterker nog, bij Balls & Glory is take away een van de grootste omzetpijlers. Hoe? Eigenaar Wim Ballieu geeft 4 tips.

Lees meer

Nu op Foodbrigade.nl

Recepten

Donzen crêpes van tapioca

Donzen crêpes van tapioca

Courgettecrêpes met geroosterde oesterzwammen

Courgettecrêpes met geroosterde oesterzwammen

Chocolade-kokoscrèpes

Chocolade-kokoscrèpes

Kooktechnieken

Afblussen

Afblussen

Afblussen is het losroeren van het aanbaksel. Daarbij wordt een warme vloeistof toegevoegd.

Lees meer
Afschuimen

Afschuimen

Afschuimen is het weghalen van schuim dat zich vooral vormt bij de bereiding van bouillons.

Lees meer
Binden

Binden

Binden is niets anders dan het ‘dikker maken’ van bijvoorbeeld sauzen of soepen. Dat kan op tal van manieren.

Lees meer