Inspiratie

Reportages

Sligro en duurzaamheid

Sligro en duurzaamheid

Sligro speelt een voortrekkersrol met respect voor het milieu. In alles wat we doen. Dat betekent dat we met lef en verstand innoveren, met maatschappelijk en economisch rendement in balans. Dat leidt bijvoorbeeld tot een concreet doel om in 2030 onze CO2-uitstoot met 50% te hebben gehalveerd ten opzichte van 2010.

Lees meer

Recepten

Voor de fijnproever

Voor de fijnproever

Uitgebreider genieten

Uitgebreider genieten

Gemakkelijk starten

Gemakkelijk starten

Kooktechnieken

Afblussen

Afblussen

Afblussen is het losroeren van het aanbaksel. Daarbij wordt een warme vloeistof toegevoegd.

Lees meer
Afschuimen

Afschuimen

Afschuimen is het weghalen van schuim dat zich vooral vormt bij de bereiding van bouillons.

Lees meer

Bakken

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen