Onderstaande barbecuerecepten zijn echte pareltjes. Ga aan de slag met een kamado en imponeer je gasten met perfecte barbecuegerechten.
Vis, vlees of groente kun je warm of koud roken. Elke manier geeft een andere smaak en textuur aan het product. Marc van Herk laat zien hoe je zalm koud en warm kan roken op de barbecue.
"Vlees zoals vlees bedoeld is, echt met houtsmaak." Marc van Herk laat zien hoe je biefstuk Caveman style, ofwel op de kolen, kan klaarmaken op de barbecue.
Er zijn talrijke mogelijkheden om heerlijke stukken vlees, vis of groenten te grillen op de barbecue. Marc van Herk laat je in deze tutorial zien hoe je direct en indirect kan grillen op de barbecue.
Barbecue tools
De juiste tools maken barbecueën veel gemakkelijker en zorgt voor een beter resultaat. Bij Sligro kies je uit een breed assortiment aan professionele tools.
Barbecue salades
Een bbq is niet compleet zonder salade. Ga voor simpele bbq bijgerechten met kant-en-klare salades of pak uit met zelfgemaakte sauzen en salades.
Rubs & marinades
Geef meer smaak aan vlees, vis of groente op de barbecue met het uitgebreide assortiment van bbq-rubs, dry-rubs en marinades. Of maak ze zelf.
Barbecue types
Barbecues zijn er in vele soorten en maten. Voor welke je het beste kunt gaan? Dat hangt af van je persoonlijke wensen. Ontdek de verschillen.