Bekijk de heerlijke zomerse gerechten met vlees, bereid vanaf de barbecue. Ga voor ribeye, picanha of côte à l'os. Bereid smakelijke vleesgerechten op de barbecue en verras je gasten deze zomer!
Langzaam gegaarde en kort gegrilde ribeye aan het stuk, bereid volgens de reverse sear-techniek.
Ga voor vlees van topkwaliteit! Bij Sligro vind je een groot assortiment aan vlees voor de barbecue. Op zoek naar persoonlijk advies? Onze specialisten van Kaldenberg staan voor je klaar in één van onze vestigingen.
Ribeye steak, met zijn rijke marmering en sappige textuur, is een favoriet onder vleesliefhebbers wereldwijd. Ontdek de geheimen achter dit mooie stuk vlees. Ga voor een klassieke bereiding, zoals grillen of serveer een smaakvolle zomerse salade met ribeye die gegarandeerd indruk maakt. Ontdek nieuwe manieren om dit luxe vlees te serveren en verras je gasten met mooie bereidingen!
Met deze barbecue tools kun jij de mooiste gerechten op de barbecue bereiden.
Zeg je zomer, dan zeg je natuurlijk barbecue! Wij helpen jou de perfecte recepten voor de BBQ te vinden en geven je tips en inspiratie over handige tools en barbecuetechnieken.
Barbecue technieken
Grillmaster Marc van Herk vertelt je alles over barbecue technieken in zes tutorials. Van direct en indirect grillen tot cavemenstyle.
Slow cooking barbecue
Leer alles over slow cooking op de barbecue, handige technieken en spectaculaire barbecuerecepten. Voor de echte BBQ- expert.
Rubs & marinades
Geef meer smaak aan vlees, vis of groente op de barbecue met het uitgebreide assortiment van bbq-rubs, dry-rubs en marinades. Of maak ze zelf.
Barbecue expert
Pak uit voor je gasten met deze culinaire BBQ-recepten. Ze vragen een beetje voorbereiding, maar dan zet je wel heerlijke zomerse gerechten op tafel.