Alles voor jouw restaurant

Van oplossingen en tips tot het beste assortiment en aantrekkelijke aanbiedingen: Sligro helpt je met de mooiste vers producten en bijzondere wijnen, maar ook met slimme oplossingen en trainingen.

Het beste assortiment voor jouw restaurant

Oplossingen voor jouw restaurant

Sligro biedt alles wat je nodig hebt om van jouw restaurant een succes te maken, van oplossingen en tips tot een breed assortiment en aantrekkelijke aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je menukaart uit te breiden, je merk te versterken, tijd te besparen in de keuken of je personeel te trainen, Sligro heeft de oplossing voor jou.

Trainingen voor jouw restaurant?

Wil je dat jouw restaurant nóg beter wordt? Bekijk dan ons aanbod aan trainingen.

Deze ondernemers gingen je voor

Jord Althuizen | Black Smoke

"Wat ik mooi vind aan de samenwerking met Sligro, is dat we samen ondernemers inspireren. We wakkeren het vuur aan om meer beleving en rendement uit BBQ-en te halen."

Sven Sallaerts | Pesca

"We zijn trots dat al onze restaurants, waaronder Pesca, recent zijn overgestapt naar Sligro SmitVis. Sligro is een trouwe en betrokken partner die ons al jaren helpt succesvol te ondernemen."

Raymond Mulder | De Pier

"Sligro denkt actief mee met onze bedrijfsvoering. Zo hebben we samen een koeling midden op onze 400 meter lange Pier geplaatst om de bevoorrading makkelijker te maken."

Passende dranken voor jouw restaurant

Bij Sligro vind je alles wat je nodig hebt om je drankenkaart compleet te maken. Van exclusieve wijnen en verfrissende speciaalbieren tot innovatieve 0.0% opties en warme dranken – voor elke vraag een passend concept.

Culinair advies

Iedereen kent Sligro als betrouwbare leverancier voor de horeca. Maar Sligro gaat een flinke stap verder. We willen als een solide partner naast onze klanten staan en ze bijstaan in het horecavak. Onze ruim twintig culinair adviseurs zijn hiervan het ultieme voorbeeld. Dag in dag uit zijn zij de steun en toeverlaat voor talloze klanten in de meest uiteenlopende horecatakken.

Waar een culinair adviseur je mee kan helpen? Als je al een tijdje meedraait, kan frisse input je helpen met nieuwe creativiteit in de keuken. De culinair adviseurs hebben stuk voor stuk een gedegen horeca-achtergrond. Voor een chef de perfecte match om eens goed te sparren en tot nieuwe ideeën te komen.

Ontwikkelingen en trends
Dit kan bijvoorbeeld gaan over nieuwe bereidingswijzen en gerechten op de kaart of tips voor originele presentaties. De culinair adviseurs zijn als geen ander op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en trends. Ook voor het berekenen van de juiste prijzen op je menukaart kunnen ze uitkomst bieden. Verder geeft de culinair adviseur deskundig advies over Sligro’s foodconcepten Slimme Keuken en Kleinste Keuken. Met Slimme Keuken bespaar je veel tijd en personeelskosten zonder in te boeten aan kwaliteit. Het foodconcept Kleinste Keuken behelst ruim 65 gerechten die je supersnel bereidt in één eenvoudig bedienbaar en handzaam apparaat, de Merrychef.

Advies op maat
Veel van hun werk doen de culinair adviseurs achter de schermen. Aan de telefoon bijvoorbeeld of op bezoek bij de klant. Maar ook op de winkelvloer zijn de culinair adviseurs vaak te vinden. Ze laten klanten door middel van kookdemonstraties ruiken, proeven en kennismaken met originele bereidingen. Of ze maken klanten wegwijs in het enorme assortiment bestaande en nieuwe topproducten. Je kunt ze altijd benaderen voor advies op maat.

culinair adviseurs