Disposables
Bereid je goed voor op het Single Used Plastics verbod en kies voor duurzame disposables. Sligro biedt een uitgebreid assortiment duurzame alternatieven.
Hoe koop je BEWUST in bij Sligro? BEWUST inkopen start bij het hebben van goed inzicht in je inkoop. Met welke producten maak jij zeker weten een verantwoorde keuze? Dit weet je door het Eerlijk & Heerlijk producticoon, een groen blaadje, te volgen.
Benieuwd hoe jij je gehele inkoop kan verduurzamen? Lees dan meer over de MVI-monitor.
Elk seizoen brengt prachtige producten met zich mee. De diepe en aardse winterse smaken worden ingeruild voor de frisse en zoetere zomerse tinten. Laat je inspireren door de smaken en producten die dit seizoen met zich meebrengt. Koken met seizoensproducten brengt altijd verrassing op je bord.
We zijn er allemaal mee bezig en ieder op zijn eigen manier. Met de duurzame oplossingen van Sligro werk je aan een verantwoord assortiment en bewuste bedrijfsvoering. Met dubbele winst: je gasten waarderen het én je draagt bij aan een betere wereld. Bij Sligro denken we hier graag aan mee. Bijvoorbeeld met duurzame energiecontracten en zakelijke laadpalen. Maar ook met ons Eerlijk & Heerlijk assortiment en een MVI monitor. Ontdek hoe Sligro je kan helpen om duurzamer te ondernemen.
In de horeca kan het een uitdaging zijn om je gasten goed mee te nemen in jouw BEWUSTE keuzes. Toch kunnen deze keuzes ook juist jouw gast doen verrassen en de beleving compleet maken.
Bruck Goede is mede-eigenaar en chef bij Loof Catering in Amsterdam.
Laura Hoogland verbaasde zich erover dat er zo gemakkelijk eten wordt weggegooid en startte daarom haar bedrijf SUNT. Ze ‘redt’ bananen en maakt daarvan onder andere bananenbrood en ‘baked’ donuts. Maar ook bananenpuree voor andere fabrikanten, zodat die met weinig moeite een duurzamer eindproduct kunnen maken.
Disposables
Bereid je goed voor op het Single Used Plastics verbod en kies voor duurzame disposables. Sligro biedt een uitgebreid assortiment duurzame alternatieven.
Bewust koken
Bewust koken gaat uit van lokale- en seizoensproducten, waarbij de natuur leidend is voor wat jij serveert. Laat je inspireren met tips en mooie recepten.
Plant-based
Ontdek het beste in plant-based: van innovatieve producten tot recepten en inspiratie. Verrijk jouw horecazaak met duurzame, plantaardige opties.
80/20
80/20 in de horeca: ontdek hoe je meer plantaardig en minder dierlijk op het menu zet. Tips, inspiratie en producten voor een bewuste menukaart.