Plant based

De vraag naar duurzame en bewuste voeding groeit, en plant-based gerechten spelen daarin een hoofdrol. Met plantaardige ingrediënten creëer je gerechten die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor de smaakbeleving van jouw gasten. Ontdek hoe je met innovatieve producten en slimme kooktechnieken klimaatbewust kunt koken zonder in te leveren op kwaliteit en creativiteit.

Groen als nieuwe luxe

Als we duurzamer willen eten, dan moet de perceptie van luxe veranderen. Met tong- én oogstrelende gerechten boordevol kleur, structuur en smaak, mist absoluut niemand het vlees of de vis. Sterker nog, om je gast te helpen aan de dagelijks aangevolgen hoeveelheid groente te komen is het slim groentegerechten voor meerdere eetmomenten aan te bieden. Ontbijt. lunch en zelfs als zoet nagerecht: met groenten kan alles!

Laat je inspireren door deze onverwachtse combinaties.

barbecue sietse

Dit is géén vis

Faux fish, je hoort er steeds vaker over. Het is eigenlijk geen vis, maar komt qua smaak en strctuur dicht in de buurt. Een bewuste keuze voor de natuur maar ook voor je gasten. Met faux fish bied je een vegetarisch alternatief met een goed verhaal. Omdat de vraag naar bewuste alternatieven stijgt, imiteren we in vijf gerechte vis, die dus geen vis is!

Faux fish

Ook interessant voor jou?

  • 80/20

    80/20 in de horeca: ontdek hoe je meer plantaardig en minder dierlijk op het menu zet. Tips, inspiratie en producten voor een bewuste menukaart.

  • Bewust koken

    Bewust koken gaat uit van lokale- en seizoensproducten, waarbij de natuur leidend is voor wat jij serveert. Laat je inspireren met tips en mooie recepten.

  • Eerlijk & heerlijk

    Ons eerlijk & heerlijk assortiment bevat duurzame food en non-food producten, om jou te helpen met een duurzame en verantwoorde keuze.