Bewust koken
Bewust koken gaat uit van lokale- en seizoensproducten, waarbij de natuur leidend is voor wat jij serveert. Laat je inspireren met tips en mooie recepten.
Wij geloven in goed en eerlijk eten dat zijn oorsprong vindt bij lokale leveranciers. Daarom kiezen we bewust voor hoogwaardige Nederlandse streekproducten die met zorg en vakmanschap zijn gemaakt. Deze producten brengen niet alleen de unieke smaken en tradities van de streek naar voren, maar ondersteunen ook lokale ondernemers en verkleinen de impact op het milieu door korte ketens. Bovendien maken we onze streekproducten voor iedereen toegankelijk: je kunt ze ook buiten de regio verkrijgen, omdat ze relevant en geliefd zijn bij klanten in heel Nederland. Zo verbinden we lokaal vakmanschap met landelijke waardering.
Bewust koken
Bewust koken gaat uit van lokale- en seizoensproducten, waarbij de natuur leidend is voor wat jij serveert. Laat je inspireren met tips en mooie recepten.
Plant-based
Ontdek het beste in plant-based: van innovatieve producten tot recepten en inspiratie. Verrijk jouw horecazaak met duurzame, plantaardige opties.
Duurzaam ondernemen
Je bedrijf toekomstbestendig maken? Ontdek hoe je verduurzaming goed aanpakt, zodat je aan alle wetgeving voldoet én er geld mee bespaart.
Disposables
Bereid je goed voor op het Single Used Plastics verbod en kies voor duurzame disposables. Sligro biedt een uitgebreid assortiment duurzame alternatieven.