Lovebrands Arnhem - Sligro.nl

Als horecaondernemer ben je continue op zoek naar authenticiteit en manieren om je te onderscheiden. Daarnaast zijn gasten steeds meer op zoek naar lokale producten met een goed verhaal.

Door merken en horecaondernemers te verbinden inspireert en faciliteert Sligro horecaondernemers in de groeiende behoefte naar lokale producten, en biedt het innovatieve jonge foodmerken een springplank voor groei in de foodservicemarkt.

Om dat mogelijk te maken organiseert Sligro LoveBrands, een nieuw lokaal event dat innovatieve jonge foodmerken met horecaondernemers verbindt.

Bekijk de foto's

Wat zijn LoveBrands?

LoveBrands zijn onafhankelijke merken met een uniek verhaal en een potentiële meerwaarde op de kaart van horecaondernemers. De merken zijn vaak lokaal geaard, maar hebben de potentie om in Nederland wereldberoemd te worden. Sligro biedt hen de kans om zich te presenteren aan foodprofessionals. Sligro selecteert de LoveBrands, maar de foodprofessionals bepalen of het merk wordt opgenomen in het lokale Sligro- assortiment.

Voor wie is LoveBrands?

Voor horecaondernemers die zich op een relevante manier willen onderscheiden. Zo kunnen ze inspelen op de toenemende consumentenbehoefte naar foodmerken met een sterke eigen identiteit, lokale verankering en een passie voor eten. Sligro geeft foodprofessionals toegang tot deze authentieke en innovatieve merken. Het unieke is dat de foodprofessional bepaalt of een merk wordt opgenomen in het lokale Sligro-assortiment.

Hoe werkt het?

Tijdens LoveBrands krijgen 12 unieke Arnhems merken de kans om zich op de LoveBrands Market te presenteren aan 50 horecaondernemers. Daarna gaan ze samen aan tafel en bereid Sligro een inspirerende lunch, waarin de LoveBrands producten verwerkt worden.

De ondernemers kunnen vervolgens stemmen op de LoveBrands die ze interessant vinden en mogelijk wilden afnemen. De uitslag wordt real time gestreamd en aan het einde van het evenement bekend gemaakt.

Deelnemende merken

Stadsbrouwerij Wittenburg

Stadsbrouwerij Wittenburg

Stadsbrouwerij Wittenburg brouwt De Jonkheer duurzaam gebrouwen speciaal bier. De verschillende smaken van Jonkheer komen tot stand doordat wij diverse granen en hoppen verwerken in ons receptuur. Wij werken samen met “de Goede Dag”. Een organisatie die zich tot doel stelt om mensen met een tijdelijke of permanente beperking een zinvolle dagbesteding te bieden.

CaramelZ

CaramelZ

Constan Heestermans maakt al sinds 2012 de Bretonse specialiteit Caramel au beurre salé: een gezouten, stevige, romige caramel, gemaakt met volle room. Maar ook caramel met bijvoorbeeld chocola, balsamico, lavendel, chili, munt, gember, limoncello en whiskey.

art. nr.
664650 - 664891 - 664600 - 664817 - 665143 - 664634

Brandroodkaas

Brandroodkaas

Op biologische kaasboerderij Brandrood, gelegen op het prachtige Landgoed Kernhem in Ede, maken Arjan en Karina Schermer van de melk van het zeldzame Nederlandse Brandrode Rund een bijzondere pure kaas. Een uniek ambachtelijk biologisch product van het type Gruyère. Een harde kaas met een natuurlijke, gewassen korst en een uitgesproken smaak. Zacht nootachtig met een stevige nasmaak.

art. nr.
4778

Hemels Patisserie

Hemels Patisserie

Hemels is een patisserie en espressobar en is gevestigd in de binnenstad van Arnhem in de 7 Straatjes. Waar mogelijk maakt Hemels gebruik van biologische en producten van lokale leveranciers. Biologische bloem wordt geleverd door de Witte watermolen in Sonsbeek, de biologische koffie wordt gebrand door Peeze, zuivel komt van zuivelboerderij IJsseloord etc.
Al onze producten zijn huisgemaakt en met liefde, zo ook onze confiture. De confiture, verkrijgbaar in de smaken bosvrucht, framboos-granaatappel en abrikoos-witte perzik kunnen o.a. gebruikt worden in desserts, als taartvulling of als broodbeleg.

Betuwswijndomein

Betuwswijndomein

Het Betuws Wijndomein maakt met passie en vakmanschap wijnen en van druiven afgeleide producten. ‘’De wijnboer gebruikt zijn boerenverstand’’. In de wijngaard en kelder van het Betuws Wijndomein wordt weinig weggegooid, zo ontstaan naast het assortiment witte en rode wijnen, smakelijke creaties zoals Prepluk Verjus, Betuwse Bruis en Linge Digestief.

art. nr.
29877 - 29873 - 29874

Wijnmakerij de Betuwe

Wijnmakerij de Betuwe

Wijnmakerij De Betuwe bestaat uit een team van twee personen dat uitsluitend met Betuws fruit werkt. Een groot deel van het fruit komt uit eigen teelt, aangevuld met overschotten van collega’s en particulieren uit de regio. Ze produceren op ambachtelijke wijze wijn met diverse vruchten zoals: pruimen, rode bessen, kersen, bramen, aardbeien en appels. Een verrassende combinatie Onze wijnen zijn goed te combineren met diverse gerechten van vlees, vis, vegetarisch zowel bij voorgerechten en hoofdgerechten als ook desserts.

art.nr.
29874 - 29873 - 29877

Hollandswild

Hollandswild

Hollands Wild heeft zich gespecialiseerd in producten uit de Nederlandse natuur. Hollands Wild heeft daarom een eigen netwerk opgebouwd van jagers die jagen om de biodiversiteit in balans te houden en wildschade voorkomen.

Hollands Wild heeft o.a. een heerlijke bitterbal op basis van wilde gans ontwikkeld. Vlees van wilde gans is van nature mager en smaakvol en heeft een mild en toegankelijk karakter. Daarmee is het vlees zeer geschikt voor de keuken het hele jaar door.

art. nr.
33001 - 33004

Eagleburm distillery

Eagleburm distillery

Is een Gelderse producent van gedistilleerde dranken en winnaar van een spirit business gold medal voor haar dry gin.

art. nr.
29824

Slagerij De Schelfer

Slagerij De Schelfer

Beantriham van De Schelfer kenmerkt zich door een zachte, zoetere smaak en heeft de klasse van een Zuid-Europese ham. “De Librije” spreekt van de beste rauwe ham van Nederlandse bodem ooit geproefd. De ham wordt eerst “drooggezouten” en gedroogd. Na een aantal maanden wordt ze afgesloten met smout en te rusten gelegd totdat ze een jaar oud is: Ambacht en vakwerk.

Het streekproduct stamt van zorgvuldig geselecteerde varkens die op onze boerderij zijn gevoerd met een speciaal voermengsel waarin veel roggemeel is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de varkens niet te snel groeien, het vlees mooi dooraderd is en dat het spek mooi wit blijft. De varkens leven langer dan regulier waardoor het vlees een krachtige rijke smaak krijgt.

Landgoed van Prinses

Landgoed van de Prinses

Wat begon als een sprookje met ambitie is inmiddels uitgegroeid tot een werkelijkheid met potentie. Landgoed van de Prinses maakt onder andere Limoncello en ketchup.

“Wij streven ernaar om op kleine schaal iedere keer weer een nieuw product te creëren waar eerlijk & heerlijk de boventoon voeren. Onze producten zijn veelal met biologische grondstoffen bereidt waarbij wij kritisch kijken naar toevoegingen als zout en suiker. Onze filosofie is: Smaakvol & eerlijk door het leven te gaan, dat maakt het leven leuker en gezonder! “

Bronkhorster Brouwerij

Bronkhorster Brouwerij

Brouwerij Rodenburg is in 2010 opgericht door Engelsman Steve Gammage. Het assortiment van de Bronckhorster Brewing Company bestaat uit vijftien vaste bieren, inclusief de seizoensbieren. Daarnaast brouwt Steve met regelmaat nieuwe speciaalbieren. Ook brouwt hij bieren in opdracht van derden, zoals restaurants en cafés.

art. nr.
32350 - 32351

Biologisch Natuurboeren Roomijs

Biologisch Natuurboeren Roomijs

Dit biologische natuurlijke roomijs wordt ambachtelijk bereid van dagverse volle melk afkomstig van Oud-Hollandse runderen van de Stichting Natuurboeren. De volle melk en de variatie aan grassen en kruiden is terug te proeven in dit heerlijke ambachtelijke roomijs. Door te genieten van dit exclusieve Natuurboeren Roomijs, draag je bij aan het beheer van Hollandse natuurgebieden en de instandhouding van zeldzame Oud-Hollandse runderrassen.

art. nr.
32348 - 32349 - 32352 - 32354

Wanneer is het?

dinsdag 23 mei

Programma

12:00-13:00 LoveBrands Market, waarop de merken zich presenteren
13:00-14:00 Lunch, verzorgd door Sligro en gemaakt met de LoveBrands producten
14:00-15:00 Afsluitende borrel

Locatie

Sligro Arnhem
Driepoortenweg 14
6827 BR Arnhem

Benieuwd naar eerdere edities?

Lovebrands Enschede

Lovebrands Enschede

Door lokale merken uit Enschede en horecaondernemers te verbinden inspireert en faciliteert Sligro horecaondernemers in de groeiende behoefte naar lokale producten.

Lovebrands Eindhoven

Lovebrands Eindhoven

Door lokale Eindhovense merken en horecaondernemers te verbinden inspireert en faciliteert Sligro horecaondernemers in de groeiende behoefte naar lokale producten.

Lovebrands Eindhoven

Lovebrands Eindhoven

Door lokale Eindhovense merken en horecaondernemers te verbinden inspireert en faciliteert Sligro horecaondernemers in de groeiende behoefte naar lokale producten.

LoveBrands Amsterdam

LoveBrands Amsterdam

Door lokale Amsterdamse merken en horecaondernemers te verbinden inspireert en faciliteert Sligro horecaondernemers in de groeiende behoefte naar lokale producten.

LoveBrands Rotterdam

LoveBrands Rotterdam

Door lokale Rotterdamse merken en horecaondernemers te verbinden inspireert en faciliteert Sligro horecaondernemers in de groeiende behoefte naar lokale producten.