Proef de lente

16 en 17 maart stond in teken van Proef de lente in onze vestigingen*. Deze twee dagen kwam ons Lente Inspiratiemagazine tot leven en inspireerden wij je met bijzondere producten, recepten en advies op maat. Want dit was hét moment waarop je vragen kon stellen aan onze culinair adviseurs. Zij hebben iedereen geholpen bij de samenstelling en bereiding van de ultieme lenterecepten zodat ze een op-en-top Pasen tegemoet gingen!

Wat je kunt verwachten

  • Broodtaart: de showtopper voor op jouw brunchtafel
  • Over-de-top wafels en ijsjes met zoete toppings
  • De Granolabar; eens wat anders dan brood
  • Paasbrood en kokos als basis voor tal van recepten
  • Vleeswaren met een verhaal, en nog veel meer

Data en tijden

Vrijdag 16 maart     van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 17 maart van 10.00 uur tot sluitingstijd

Meer inspiratie voor de lente



* Proef de lente vond niet plaats bij Sligro 's-Hertogenbosch en Sligro Helmond i.v.m. verbouwingswerkzaamheden.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen