Exclusief - 100%

In de wereld van de gastvrijheid draait het om 100% inzet en passie. Het gaat om focus. Deze passie en focus staan centraal in de nieuwe Exclusief 100%. Ontdek het menu zonder afval, de beste dry aged beef, de populaire veganistische keuken (zelfs voor de carnivoren onder ons) en bijzondere monoconcepten: een restaurant, cafetaria of winkel waarin één product centraal staat.

Exclusief magazine
Laat je inspireren door creatieve recepten, innovatieve producten en bijzondere reportages. Iedere twee maanden verschijnt een nieuwe editie van Exclusief. Hét gratis inspiratiemagazine voor iedereen die van eten houdt.

Lees online
Exclusieve cadeaus
Bij Sligro kun je je bonusspaarzegels inleveren voor exclusieve cadeaus!




Bekijk spaarcadeaus
Vorige edities Exclusief magazine
Bekijk ook onze vorige edities online terug. Lees nog eens die mooie reportage en laat je opnieuw inspireren. Klik op onderstaande link voor de vorige edities.


Lees meer

In deze editie

On topic: 100%

On topic: 100%


Lees meer
Menu zonder afval

Menu zonder afval


Lees meer
Interview: de chefs van restaurant Dertien over zero waste

Interview: de chefs van restaurant Dertien over zero waste

Lees meer
Yin en yang in de Koreaanse keuken

Yin en yang in de Koreaanse keuken

Lees meer
De beste dry aged beef

De beste dry aged beef

Lees meer
Chef de cuisine Julie van den Kerchove

Chef de cuisine... Julie van den Kerchove

Lees meer
4 chefs over hun monoconcept

4 chefs over hun monoconcept

Lees meer
Vegan voor de carnivoor

Vegan voor de carnivoor

Lees meer
Koken met 100% cacao

Koken met 100% cacao


Lees meer
Cépagewijnen

Cépagewijnen


Lees meer
Exclusief verkrijgbaar: Il Tartufo di Paolo

Exclusief verkrijgbaar: Il Tartufo di Paolo

Lees meer
100% succesvol onderemen met ZiN Inspiratielab

100% succesvol onderemen met ZiN Inspiratielab

Lees meer
Foodbrigade

Foodbrigade

Lees meer

Recepten

Sjasliek met ‘gehaktballetjes’

Sjasliek met ‘gehaktballetjes’

Lees meer
Salade met geroosterde kikkererwten & wortel

Salade met geroosterde kikkererwten & wortel

Lees meer
No-meatburger

No-meatburger

Lees meer
Mandu Guk

Mandu Guk

Guk is Koreaanse soep. In deze guk gaan mandu: oftewel dumplings.

Lees meer
Kimchi

Kimchi

Lees meer
Kimchi Jeon

Kimchi Jeon

Kimchi jeon is Koreaans voor kimchipannenkoek. De kimchi is inmiddels een bekend zuur op de kaart.

Lees meer
Hazenpeper met chocotruffelsaus

Hazenpeper met chocotruffelsaus

De chocolade in de saus verzacht de scherpe randjes van de typische wildsmaak.

Lees meer
Green Thai Chicken-kroket

Green Thai Chicken-kroket

Lees meer
Gimbap

Gimbap

Gimbap is een Koreaanse variant op sushi. Gim betekent zeewier en bap staat voor rijst.

Lees meer
Fabulous fig toast

Fabulous fig toast

Lees meer
Garlic baker

Garlic baker

Lees meer
Dunmuji (ingelegde daikon)

Dunmuji (ingelegde daikon)

Lees meer
Dry aged runderrib met zwarte-knoflooksaus

Dry aged runderrib met zwarte-knoflooksaus

Lees meer
Bloedworstkroket

Bloedworstkroket

Lees meer
Chorizokroket

Chorizokroket

Lees meer
Clubsandwich pulled ‘pork’

Clubsandwich pulled ‘pork’

Lees meer
Chocosalami

Chocosalami

Dit dessert vermomd als borrelplankje is een kruidige, zoete smaakervaring.

Lees meer
Bietenmayonaisesouffle

Bietenmayonaisesouffle

Een puur en aards voorgerecht om de show mee te stelen

Lees meer
Bibimbap

Bibimbap

Bibimbap is een Koreaans hoofdgerecht van rijst met vlees, groente en ei.

Lees meer
Banchan

Banchan

Door hoofdgerechten te serveren met banchan is de maaltijd in balans. Alle smaken zijn erin verwerkt.

Lees meer
100% kwartel & 100% aardappel

100% kwartel & 100% aardappel

Gerecht van gekonfijte kwartelpootjes en gebakken -borstfilets met 2 soorten mousseline en bloemkoolroosjes.

Lees meer
100% garnalen & 100% savooiekool

100% garnalen & 100% savooiekool

Gestoofde savooiekool, een romige saus en koolchip completeren dit gerecht tot een spannend smakenspel.

Lees meer
100 % broccoli & 100% rode ui

100 % broccoli & 100% rode ui

Een prachtig vegetarisch gerecht dat de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen streelt.

Lees meer
100% kabeljauw & 100% spruitjes

100% kabeljauw & 100% spruitjes

Zacht, zilt en vol van smaak. Dat is dit gerecht van kabeljauwfilet met vissaus, spruiten en spruitjessalade.

Lees meer
Tartaar van dry aged biefstuk met ravigotteschuim

Tartaar van dry aged biefstuk met ravigotteschuim

Tartaar van dry aged biefstuk met ravigotteschuim

Lees meer