Exclusief - Vuur & Vlam

Vlammen, vonken, rook en barbecue. Allemaal vurige elementen die op verschillende niveaus bijdragen aan culinaire beleving. In de vorm van spektakel aan tafel of de geur van gebraad op een houtoven. Want ook de barbecue brandt in de winter. Een vurige editie van Exclusief, want waar vuur is, is beleving!

Exclusief video

De eerste Exclusief video is er! Een korte film over de kunst van het koffiebranden. Meesterbrander Wim Claes over het brandproces en zijn liefde voor dit vak.

Exclusief magazine
Laat je inspireren door creatieve recepten, innovatieve producten en bijzondere reportages. Iedere twee maanden verschijnt een nieuwe editie van Exclusief. Hét gratis inspiratiemagazine voor iedereen die van eten houdt.

Lees online
Vorige edities Exclusief magazine
Bekijk ook onze vorige edities online terug. Lees nog eens die mooie reportage en laat je opnieuw inspireren. Klik op onderstaande link voor de vorige edities.


Lees meer

In deze editie

On topic: in vuur & vlam

On topic: in vuur & vlam

Lees meer
Warm & koud roken

Warm & koud roken

Lees meer
Magische gerechten in zwart

Magische gerechten in zwart

Lees meer
De kunst van het koffiebranden

De kunst van het koffiebranden

Lees meer
Verfijnd koken op de kamado

Verfijnd koken op de kamado

Lees meer
4 chefs spelen met vuur

4 chefs spelen met vuur

Lees meer
Chef de cuisine Niklas Ekstedt

Chef de cuisine... Niklas Ekstedt

Lees meer
Hete hapjes & bruisende blussers

Hete hapjes & bruisende blussers

Lees meer
Geflambeerde desserts

Geflambeerde desserts

Lees meer

Recepten

Gevulde flespompoen met gorgonzola

Gevulde flespompoen met gorgonzola

Gevulde flespompoen met gorgonzola

Lees meer
Zwarte-truffelmacarons met cranberrysaus

Zwarte-truffelmacarons met cranberrysaus

Zwarte-truffelmacarons met cranberrysaus

Lees meer
Warm gerookte witlof met foie fin & framboos

Warm gerookte witlof met foie fin & framboos

Warm gerookte witlof met foie fin & framboos

Lees meer
Stoofvlees met hutspot ‘Caveman style’

Stoofvlees met hutspot ‘Caveman style’

Stoofvlees met hutspot ‘Caveman style’

Lees meer
Steak met gegrilde black-tigergarnalen

Steak met gegrilde black-tigergarnalen

Steak met gegrilde black-tigergarnalen

Lees meer
Spruitjes in gerookte boter met gestoofde kalfswang

Spruitjes in gerookte boter met gestoofde kalfswang

Spruitjes in gerookte boter met gestoofde kalfswang

Lees meer
Spicy tuile

Spicy tuile

Spicy tuile

Lees meer
Risotto met doodstrompetjes, wilde zalm en zeekraal

Risotto met doodstrompetjes, wilde zalm en zeekraal

Risotto met doodstrompetjes, wilde zalm en zeekraal

Lees meer
Picanha met seizoensgroenten, hasselback & chimichurri

Picanha met seizoensgroenten, hasselback & chimichurri

Picanha met seizoensgroenten, hasselback & chimichurri

Lees meer
Koud gerookte schorseneren met peer & griet

Koud gerookte schorseneren met peer & griet

Koud gerookte schorseneren met peer & griet

Lees meer
Koud gerookte avocado met baby romaine & garnalen

Koud gerookte avocado met baby romaine & garnalen

Koud gerookte avocado met baby romaine & garnalen

Lees meer
Killer pulpo

Killer pulpo

Killer pulpo

Lees meer
Hot coquille kiss

Hot coquille kiss

Hot coquille kiss

Lees meer
Horn of fire

Horn of fire

Horn of fire

Lees meer
Hert met pastinaakpuree & portjus

Hert met pastinaakpuree & portjus

Hert met pastinaakpuree & portjus

Lees meer
Gevulde kwartel met cantharellen

Gevulde kwartel met cantharellen

Gevulde kwartel met cantharellen

Lees meer
Tarbot in brickdeeg met rode-bietsaus

Tarbot in brickdeeg met rode-bietsaus

Tarbot in brickdeeg met rode-bietsaus

Lees meer
Geroosterde oesters met bieslookcrème

Geroosterde oesters met bieslookcrème

Geroosterde oesters met bieslookcrème

Lees meer
Geitenkaas in as met radicchio

Geitenkaas in as met radicchio

Geitenkaas in as met radicchio

Lees meer
Fried ice

Fried ice

Fried ice

Lees meer
Frambozencakeje met vurig anijs-ijs

Frambozencakeje met vurig anijs-ijs

Frambozencakeje met vurig anijs-ijs

Lees meer
Crème brûlée en flambé

Crème brûlée en flambé

Crème brûlée en flambé

Lees meer
Citroentaartje met appel-muntsalade

Citroentaartje met appel-muntsalade

Citroentaartje met appel-muntsalade

Lees meer
Cassavekooltjes met rode biet

Cassavekooltjes met rode biet

Cassavekooltjes met rode biet

Lees meer
Baked Alaska XS

Baked Alaska XS

Baked Alaska XS

Lees meer