Laurentis

Alles voor de perfecte espresso

De voordelen van Laurentis:

#1 Tweetal traditionele blends afgestemd op de Nederlandse markt
#2 Tal van overheerlijke koffievariaties incl. maandelijks receptenprogramma
#3 Onderscheidend door Premium koffie met dito uitstraling
#4 Persoonlijk contact en één-op-één ondersteuning
#5 Constante smaak door zorgvuldig geselecteerde bonen en melanges

Deel dit concept

Vakmanschap

Laurentis doet alles - en biedt alles - voor de perfecte espresso
De passie van horecaondernemers voor de perfecte koffiebeleving is een bron van inspiratie voor Laurentis. Daarom werken we intensief samen met ondernemers, om zo meer uit espresso te halen. Hiervoor bieden we een tweetal traditionele blends, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde en gebrande bonen voor een overheerlijke espresso, rijke cappuccino of andere smaakvolle koffievariatie.

Espresso is onze passie
Espresso is veel meer dan een manier van koffie maken. Het is een passie die wij delen met onze klanten. Daarom bieden we alles voor de perfecte espresso, variërend van onze blends en bijbehorende presentatiematerialen tot hoogwaardige koffiemachines, advies en training. Want alleen door alle elementen optimaal op elkaar af te stemmen ontstaat de perfecte koffiebeleving.

Laurentis espresso

De kracht van Laurentis espresso begint met het zorgvuldig selecteren en blenden van de beste Arabica bonen. Deze bonen zijn gebrand tot twee traditionele blends, afgestemd op de Nederlandse smaak: licht en donker.

UTZ certified

Alle koffiebonen van Laurentis zijn afkomstig van koffieboeren die gecertificeerd zijn door UTZ Certified. De garantie dat de koffie op een verantwoorde manier verbouwd is, met veel aandacht voor de leef- en werkomstandigheden van de koffieboeren en hun families en met respect voor het milieu. Wil je hier meer over lezen, kijk dan op www.utzcertified.org.

Laurentis licht gebrand 100% Arabica bonen

De lichte branding van deze Laurentis blend is rond en gebalanceerd, met een licht rins karakter. Het milde smaakprofiel is vooral geschikt voor het maken van een mooie, zachte, maar karakteristieke lungo. Je vertrouwde kop koffie met een volle crèmalaag.
Art.nr. 361163

Laurentis donker gebrand 100% Arabica bonen

De donkere branding van deze Laurentis blend is krachtig en temperamentvol met een rijk aroma. Deze koffie heeft een robuuste smaak, die uitermate geschikt is als pure espresso, maar ook als basis voor koffiespecialiteiten met melk, zoals een cappuccino of een latte macchiato.
Art.nr. 361155

Presentatie

De perfecte oplossing voor uw onderneming
Met de juiste middelen kunt u een koffiebeleving creëren waar uw gasten voor terugkomen! Daarom komen wij graag persoonlijk langs om samen te kijken wat de perfecte oplossing is voor uw onderneming. Zo kunnen wij uitgebreid advies geven op het gebied van presentatie, het serveren en het gebruik van koffiemachines. Bovendien kunnen we onze overheerlijke melanges laten proeven en u tonen welke koffievariaties mogelijk zijn.

Servies voor uw horeca onderneming
Een kopje Laurentis espresso presenteer je natuurlijk in een porseleinen kopje dat we hier zorgvuldig voor hebben geselecteerd. Laurentis melk, suiker en een koekje maken de verzorgde uitstraling van elk kopje espresso en de presentatie aan uw gast compleet. Voor de koffie die je meeneemt heeft Laurentis eveneens papercups van goede kwaliteit in het assortiment.

Bijproducten en servies

Heerlijke bijproducten voor bij de koffie of thee

Een kopje Laurentis espresso, koffie of cappuccino presenteer je natuurlijk compleet met melk, suiker en iets lekkers. Door gebruik te maken van Laurentis bijproducten creëer je een verzorgde en complete Laurentis uitstraling.

Laurentis servies voor de prefecte uitstraling

Het lijkt een detail, maar toch is het van groot belang om uw gasten schoon en onbeschadigd servies en glaswerk voor te zetten. Kapot of vies serviesgoed geeft de beleving van uw gasten een negatieve wending, al smaakt de koffie nog zo lekker.

Suikerstick
Doos 3,6 kilo
Art.nr. 118060

Melkcupje
Doos 240 stuks
Art.nr. 361252

Assortiment koekjes
Doos 180 stuks
Art.nr. 720207

Papercup 150ml
Doos 20x110 stuks
Art.nr. 262107

Espresso kop en schotel
Doos 12 stuks
Art.nr. 262940

Koffie kop en schotel
Doos 6 stuks
Art.nr. 263611

Cappuccino kop en schotel
Doos 6 stuks
Art.nr. 262576

Papercup 200ml
Doos 14x96 stuks
Art.nr. 262115

Grand Plage

Scheveningen

Kwaliteit & uitstraling

‘We ontvangen hier gasten van alle leeftijden. Door de week komen hier veel ouderen en gepensioneerden, scholieren veel in het weekend en gezinnen weer op beide momenten. Zo hebben we dus een mooie spreiding van onze gasten. Dit is vanzelf zo gegroeid, Grand Plage biedt voor ieder wat wils.
De verschillende producten van Laurentis passen hier goed qua kwaliteit en uitstraling. Laurentis heeft een mooie uitstraling en onze gasten vinden het heerlijke koffie. Het ziet er niet te duur uit en ook niet te hip. Precies goed, aangezien we onszelf met dit strandpaviljoen niet specifiek op een bepaalde doelgroep willen richten’.

Twee koppen achter elkaar

‘Mijn personeel weet vaak precies waar vaste gasten voor komen bij ons. Zoals een opa en oma met een autistische jongen. Ze zitten ieder weekend hier aan hetzelfde tafeltje en bestellen dan altijd een kop Laurentis koffie met een Bosschebol, al jaren lang. En Ron die hier wekelijks komt wil altijd zoetjes erbij in plaats van suiker. Ook komt hier geregeld een man die altijd twee koppen achter elkaar bestelt met slechts één zakje suiker erbij. Tja, zo hebben veel trouwe gasten hun eigen wensen en gebruiken. Jaar in, jaar uit. We zien ze niet snel hier iets in veranderen.

'Laurentis heeft een mooie uitstraling, en onze gasten vinden het heerlijke koffie' - Jeffry Camphuijsen

‘Ik begon hier op mijn twaalfde met ijsjes verkopen en flesjes ophalen van het strand. Later werkte ik in de keuken. Laurentis werd altijd al in de zaak geschonken. Ik krijg er al jaren veel complimenten over, onze gasten komen ervoor terug en vragen geregeld om een tweede kopje. Toen ik dit strandpaviljoen zestien jaar geleden overnam wilde ik bij de koffie van Laurentis blijven, want als horecaondernemer ga je toch altijd voor het beste? De service is ook erg goed. Zo werken we altijd samen met dezelfde monteurs die precies weten hoe onze machines afgesteld dienen te zijn’.

Clooney

Zoetermeer

Lekkerder & Leuker

‘Ik zie het koffiemoment als één van de meest sociale momenten van de dag. We hebben veel gasten die hier dagelijks of meer dagelijks in de week bij ons voor komen. Ik ervaar ook dat veel ouderen die alleen of eenzaam zijn door de koffie gezelschap vinden. Bij ons binnen leren ze nieuwe mensen kennen en zo ontstaan vriendschappen. Ook mijn medewerkers spelen hier een stimulerende rol in om mensen die alleen zitten bij elkaar aan tafel te krijgen. Wanneer je je zo weet te onderscheiden en met je medewerkers het verschil weet te maken maak je de koffie nog lekkerder en koffiedrinken nog leuker voor je gasten’.

Compleet plaatje

‘Bij een zaak als Clooney hoort een totaalproduct, het kopje met merknaam en alle bijproducten zodat het plaatje helemaal klopt. Dat kost me wellicht een paar centen meer, maar ik weet dat gasten anno 2016 dit als zeer positief ervaren. Mijn gasten houden net zo veel van de producten van Laurentis als ikzelf. Ik heb nog nooit ook maar één klacht over onze koffie gehad en vergis je niet in hoe kritisch gasten vandaag de dag zijn. Tegenwoordig durven ze alles te zeggen, in mijn gezicht, dat van mijn medewerkers en op social media’.

'Ik heb nog nooit ook maar één klacht over onze koffie gehad' - Rene Boogaart

‘Hospitality zit in mijn genen, ik ben geboren in het hotel van mijn vader. Nu exploiteer ik meerdere restauratieve bedrijven en deze, Clooney, bestaat nu twee en een half jaar. De uitstraling van het koffiemerk Laurentis past prachtig bij deze mooie en stijlvolle zaak. In zijn totaliteit klopt het helemaal. Maar de relatie met het merk is voor mij ook heel erg belangrijk. Ik wil samen kunnen werken aan een product en de service en dat kan heel goed met de vertegenwoordigers van Laurentis. Ze lopen over van passie en liefde voor het product, ondersteunen mij als ondernemer en denken verkoopgericht mee’.