Diving into Hampton Water


Rock-wijn


Drie voordelen van Diving into Hampton Water:

#1 Wijn met een verhaal
#2 Biologisch
#3 Grenache, Cinsault en Mourvèdre

Deel dit verhaal

Rocker Jon Bon Jovi heeft naast muziek maken nog een grote passie: het produceren van wijn. Samen met zijn 22-jarige zoon Jesse en de Franse wijnmaker Gérard Bertrand lanceert hij hun biologische roséwijn Diving Into Hampton Water. De wijn is gemaakt van Grenache, Cinsault en Mourvèdre. Er is lang gewerkt aan de perfecte kleur voor de rosé. Het resultaat is een frisse, evenwichtige wijn met een lange afdronk.

Assortiment

Biologisch
Fles 75 cl
Art. nr. 59836

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen