Ruby chocolade


DE 4e smaak


Vier voordelen van Ruby chocolade:

#1 De nieuwste innovatie binnen chocolade
#2 Intense fruitigheid en verse, zure toetsen
#3 Geen toevoeging van fruitsmaken, geen kleurstoffen
#4 Prima vloeibaarheid
#5 Spelen met kleur bij patisserie en desserts

Ruby chocolade

Na puur, melk en wit ontdekte Callebaut een compleet nieuwe vierde chocoladesoort: de Ruby chocolade. Het is de meest bijzondere chocolade ontdekking sinds 80 jaar, toen de witte chocolade werd ontdekt. Ruby RB1 heeft een intens fruitige smaak met fris-zure accenten en romige toetsen. Het unieke smaakprofiel en de sprankelende rood-roze kleur is 100% afkomstig uit de cacaoboon. Een geschenk van Moeder Natuur, zónder enige toevoeging van kleur- of smaakstoffen.

Ruby zak 2,5 kilo

Callets ruby
Zak 2,5 kilo
Art. nr. 067019

Tips voor Ruby chocolade

Ruby bord

Do's
1. Ruby RB1’s unieke smaak en kleur nodigt uit tot prachtige food-pairings. Enkele experimenten van chefs bewezen al dat RB1 uitzonderlijk goed past bij bijvoorbeeld Rosé Champagne, Kriekbier, gezouten karamel en zelfs hartige ingrediënten zoals (blauwe) kaas of kaviaar.

2. Bewaar uw Ruby creaties luchtdicht en op een geurloze, droge en donkere plek.

Don'ts
1. Ruby RB1 is nog niet geschikt voor bakrecepturen, zoals: brownies, koekjes etc.

Bekijk de lancering van Ruby

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen