Amadeus #8

Amadeus #8
  • Aantal personen 1
  • Menugang Drank
  • Soort Alcohol, Cocktail, Fruit
  • Seizoen Lente, Zomer

Ingrediënten

  • 35 ml Bacardi 8
  • 25 ml Mandarine Napoleon
  • 15 ml Mozart Gold Chocolate
  • 15 ml ongezoete slagroom
  • 10 ml vers limoensap
  • 5 ml suiker siroop

Bereidingswijze

  1. Vul een karaf met crushed ice.
  2. Shake alle ingrediënten door elkaar.
  3. Schenk de drank uit door een fine strainer in de karaf met ijs.

Probeer ook eens

Limoncello Collins

Limoncello Collins

Whisky ginger ale

Whisky ginger ale

Pompoen-rozijnen en wortelchutney

Pompoen-rozijnen en wortelchutney

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen