Amuse van haringsalade met dille - sour cream crisp

Amuse van haringsalade met dille - sour cream crisp
  • Aantal personen 4
  • Menugang Amuse
  • Soort Aardappelen, Fruit, Groenten, Vis
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 1 zak SmitVis Maatjesharing schoongemaakt met staart
  • 1 bak Club Salade Kartoffelsalade grofgesneden
  • 1 bak Alle Dag Vers Jonagold appel
  • 1 zak Longchips Dille & Sour

Bereidingswijze

  1. Snij 1 haring in brunoise
  2. Snij de halve appel in brunoise
  3. Lepel de haring en appel door de 50 gram aardappelsalade
  4. Lepel de haring appel salade op een amuse lepel
  5. Decoreer af met 4 stuks Long chips sour cream

Tip

Extra benodigdheden: Amuselepels, pak 40 stuks 163531

Probeer ook eens

Eclair van yuzu met een gekaramelliseerde walnoot en mangocouli

Eclair van yuzu met een gekaramelliseerde walnoot en mangocouli

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Blini met crème fraîche en wilde zalm

Kidneybonenijs met sesamkletskoppen

Kidneybonenijs met sesamkletskoppen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen