Aspergesoep uit Bergen op Zoom met Hollandse garnalen

Aspergesoep uit Bergen op Zoom met Hollandse garnalen
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Asperges, Groenten, Soep

Ingrediënten

  • 180 gram Knorr Superieur Asperge Crèmesoep
  • 400 gram Sous-vide gegaarde asperges
  • 220 gram Hollandse gepelde garnalen
  • 10 gram kervelblaadjes
  • 10 gram bieslook, fijngesneden

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  3. Snijd ondertussen de asperges in schuine plakjes.
  4. Verdeel de garnalen samen met de kruiden over de soepkoppen.
  5. Schep de soep in de soepkoppen.

Probeer ook eens

Umami gazpacho

Umami gazpacho

Bisque de Homard

Bisque de Homard

Gebakken pijlinktvis met specerijen, limoen en aioli

Gebakken pijlinktvis met specerijen, limoen en aioli

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen