Aziatische kippensoep met eend en citroengras

Aziatische kippensoep met eend en citroengras
  • Aantal personen 10
  • Menugang Voorgerecht
  • Soort Soep

Ingrediënten

  • 70g Knorr Heldere Kippensoep
  • 1st citroengras
  • 10g Knorr Professional Gember Puree
  • 120g taugé
  • 3st bosui
  • 350g gekonfijte eendenboutjes
  • 3 tak koriander
  • 5g geroosterd sesamzaad

Bereiding

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de soep toe.
  3. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  4. Maak de taugé schoon en snijd de bosui in julienne.
  5. Pluk het vlees van de eendenbouten.
  6. Verdeel het geplukte vlees samen met de taugé over de kommen.
  7. Giet de soep erop en maak af met wat bosui julienne, koriander en sesamzaadjes.

Probeer ook eens

Mandu Guk

Mandu Guk

Hartige thee: rund met tijm en madeira

Hartige thee: rund met tijm en madeira

Panna cotta van pure chocolade

Panna cotta van pure chocolade