Basisdeeg flammkuchen

Basisdeeg flammkuchen
  • Aantal personen 4
  • Soort Brood

Ingrediënten

  • 500 g bloem
  • 1 tl zout
  • 3 el neutrale olie
  • 200 ml water

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met het zout en voeg de olie toe
  2. Roer er met de hand (of in een machine met kneedhaken) rustig het water door en kneed in een paar minuten tot een glad, elastisch deeg. Voeg wat water toe als het droog blijft, of wat bloem als het te plakkerig blijft
  3. Verdeel het in 4 porties, verpak in vershoudfolie en laat een uurtje rusten in de koelkast. Het deeg is nu klaar voor gebruik

Tip

Sligro heeft ook smaakvolle kant-en-klare flammkuchenbodems in 3 verschillende formaten voor extra gemak en snelheid in de keuken

Probeer ook eens

Zoete tosti

Zoete tosti

Black Celeriac Burger

Black Celeriac Burger

Flammkuchen met vijgen en rauwe ham

Flammkuchen met vijgen en rauwe ham

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen