Bavette met pepersaus

Bavette met pepersaus
  • Aantal personen 10 personen

Ingrediënten

  • 10 st bavette a 100 g per stuk Kaldenberg Grain-fed Grain fed runder bavette steak Noord Amerika
  • Zout & peper
  • Phase with Butter Flavour
  • 3 g Knorr Professional Puree Knoflook
  • 15 g Knorr Professional Puree Peper
  • 7 g cognac
  • 2,5 dl Knorr Garde d’Or Demi-Glace
  • 1 dl Blue Band Koken en Opkloppen
  • 800 g roseval aardappels
  • olijfolie
  • 2 tak rozemarijn
  • 1,2 kg spinazie
  • 100 g pijnboompitten, geroosterde
  • 100 g Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Kruid de bavette met peper en bak deze mooi rosé in de Phase.
  2. Snijd het vlees en kruid het na met zout.
  3. Meet en weeg alle ingrediënten af in een pan met uitzondering van de kookroom.
  4. Breng het geheel aan de kook.
  5. Voeg de kookroom toe en laat het geheel nog een minuut doorkoken.
  6. Was de aardappels en snijd ze in gewenste vorm en gelijke grootte.
  7. Meng ze met wat olijfile en kruid ze met zout, peper en rozemarijn.
  8. Rooster ze in de oven gedurende ca 18 minuten op 175 ˚C.
  9. Was de spinazie, en laat deze goed uitlekken.
  10. Roerbak de spinazie in was Phase en kruid met zout en peper.
  11. Verrijk de spinazie door op het laatste moment wat kaas en pijnboompitten toe te voegen.
  12. Verdeel de bavette samen met de geroosterde aardappels en de spinazie over de borden.
  13. Maak het geheel af met de pepersaus.

Probeer ook eens

Kleurige springrolls

Kleurige springrolls

Gebakken schol met sjalot, dragonboter en dragonschuim

Gebakken schol met sjalot, dragonboter en dragonschuim

Paling in het groen

Paling in het groen

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen