Bierburger XL

Bierburger XL
  • Aantal personen 4
  • Menugang Lunchgerecht
  • Soort Brood, Groenten, Vlees - rund
  • Seizoen Lente, Zomer, Herfst, Winter

Ingrediënten

  • 4 Italiaanse bollen, Très Bonne
  • 100 gram stoofvlees abdijbier, Meesterschap van het huis
  • 4 hamburgers van 180 gram
  • zonnebloemolie, om te frituren, Olitalia
  • 100 gram bloem
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 2 witte uien, in dunne ringen
  • 4 plakken crispy bacon, Gouden Banier
  • 40 gram Reypenaar VSOP
  • 4 blaadjes eikenbladsla
  • 40 ml ketchup, Kern
  • 8 tomaatjes
  • rozemarijn ter garnering
  • zout

Bereidingswijze

  • Bak de bollen af en verwarm het stoofvlees.
  • Snijd de kaas in dunne plakken en bak de hamburgers.
  • Verhit de frituurolie.
  • Meng bloem, cayennepeper en een snufje zout en haal de uiringen erdoor. Frituur deze tot ze goudbruin zijn en laat ze vervolgens goed uitlekken.
  • Snijd de broodjes doormidden en rooster ze kort met op de onderste helften de plakjes crispy bacon. Leg de plakjes kaas er de laatste minuten even op.
  • Plaats de burgers erop met een blaadje sla en leg daarop het stoofvlees en de uiringen.
  • Garneer met een beetje ketchup en geroosterde tomaatjes. Plaats de kapjes erop en garneer met een takje rozemarijn.

Probeer ook eens

Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten

Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten

Caribbean Burger

Caribbean Burger

Witte chocolademousse

Witte chocolademousse

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen