Bitterkoekjes gevuld met malagaroomijs

Bitterkoekjes gevuld met malagaroomijs
  • Menugang Nagerecht
  • Soort IJs
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • Bitterkoekjes
  • Sanissimo Premium Roomijs Malaga

Bereidingswijze

  1. Druk een klein bolletje van het roomijs tussen 2 bitterkoekjes en vries direct in.

Tip

Varieer met amaretti koekjes

Probeer ook eens

IJscoupe cheesecake

IJscoupe cheesecake

Sabayonchocochips

Sabayonchocochips

Toscaanse brood salade

Toscaanse brood salade

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen