Black smoke

Black smoke
  • Aantal personen 1
  • Menugang Drank
  • Soort Alcohol, Cocktail, Fruit
  • Seizoen Zomer

Ingrediënten

  • eikenhout snippers
  • 50 ml Johnny walker double black
  • 20 ml De Kuyper Apricot Brandy

Bereidingswijze

  1. Vul een fles met rook van de eikenhout snippers.
  2. Stir en strain de Johnny walker en de Apricot Brandy in de fles zonder de rook eruit te laten.
  3. Schud kort en giet dit in een martini chiller waarvan de bowl is gevuld met rook.

Opmaak

Garneer met twee stukjes abrikoos.

Probeer ook eens

The Donkey Punch

The Donkey Punch

Collins

Collins

Basil Smash

Basil Smash

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen