Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar

Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar
  • Aantal personen 16
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • 16 mini blini’s art.nr. 808343
  • Noorse zalm gerookt art.nr. 882724
  • Crème fraise art.nr. 220655
  • Cavi-art art.nr. 837020

Bereiding

  1. Verwarm de blini’s in een oven of eventueel in een lauwwarme bakpan.
  2. Decoreer een plakje zalm op de blini en lepel hierop iets crème fraise.
  3. Lepel iets uitgelekte kaviaar op de creme fraise en garneer af met kruiden naar keuze.

Probeer ook eens

Tasty borrelpepers

Tasty borrelpepers

Asian Season Prawns

Asian Season Prawns

Kingcrabsalade met groene-appelsorbet en avocadocrème

Kingcrabsalade met groene-appelsorbet en avocadocrème

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen