Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar

Blini's met topping van bijzondere algenkaviaar
  • Aantal personen 16
  • Menugang Hapje
  • Soort Tapas

Ingrediënten

  • 16 mini blini’s art.nr. 808343
  • Noorse zalm gerookt art.nr. 882724
  • Crème fraise art.nr. 220655
  • Cavi-art art.nr. 837020

Bereiding

  1. Verwarm de blini’s in een oven of eventueel in een lauwwarme bakpan.
  2. Decoreer een plakje zalm op de blini en lepel hierop iets crème fraise.
  3. Lepel iets uitgelekte kaviaar op de creme fraise en garneer af met kruiden naar keuze.

Probeer ook eens

Tasty borrelpepers

Tasty borrelpepers

Gekarameliseerde herfstbrie

Gekarameliseerde herfstbrie

Zeeuwse mosselen met champagne-sabayon

Zeeuwse mosselen met champagne-sabayon